Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο μεταξύ αλλοδαπών για τα… μάτια δύο κοριτσιών!

Ένας ελαφρά τραυματίας είναι το αποτέλεσμα συμπλοκής ανάμεσα σε αλλοδαπούς, γύρω στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (4.8.2019) στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν αλλοδαπός, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής, «πείραξε» δύο κορίτσια που περνούσαν από μπροστά του στον δρόμο, στη συμβολή των οδών Ταντάλου και Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη.
Μια ομάδα αλλοδαπών που ήταν στο σημείο, ενδεχομένως πακιστανικής καταγωγής, προσπάθησε να τον αποτρέψει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή, στη διάρκεια της οποίας ο πρώτος τραυματίστηκε ελαφρά.
Ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο μέσα σε ελάχιστο χρόνο, η ομάδα ωστόσο των αλλοδαπών είχε ήδη τραπεί σε φυγή.
Λίγο αργότερα η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές από την περιοχή, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν τα άτομα συνδέονται με το επεισόδιο.
Το τελευταίο επεισόδιο ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά άλλων που συμβαίνουν στην περιοχή γύρω από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, με την αστυνομία να έχει αυξήσει δραστικά την παρουσία της, τόσο με περιπολίες, όσο και με σταθερές δυνάμεις σε συγκεκριμένα σημεία, όπως η εκκλησία των Αγίων Πάντων.
newsit.gr