Κραυγή αγωνίας από την οικογένεια του παππού Ανδρέα, ένα μήνα μετά την εξαφάνισή του

Ένα νέο σπαρακτικό μήνυμα ανάρτησε στο Facebook η οικογένεια του 77χρονου Ανδρέα Αγαθαγγέλου από την Λάρνακα, που εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή Αγίων Αναργύρων Λάρνακας στις 4 Ιουλίου και παρά τις έρευνες και τις εκκλήσεις παραμένει ακόμη άφαντος. 

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 77χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, γκρίζο μούσι και κατά την αναχώρησή του φορούσε γκρίζα φανέλα με καφέ ρίγες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
Η οικογένειά του σε σημερινή της ανάρτηση, ένα μήνα μετά την εξαφάνισή του, εκπέμπει ξανά SOS για τον ηλικιωμένο. «Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να χάνεται από τη μια στιγμή στην άλλη και κανένας να μην τον είδε;», διερωτάται.
«Εμείς ακόμα συνεχίζουμε, με όσες σωματικές και ψυχικές δυνάμεις μας έχουν απομείνει», τονίζει η οικογένεια, ευχαριστώντας ταυτόχρονα όλους τους συνανθρώπους μας που αφιέρωσαν πολύ από τον χρόνο τους στην προσπάθεια να βρεθεί ο Αδτρέας Αγαθαγγέλου. «Όσο φτωχό και αν ακούγεται το ευχαριστώ μου. Σας τιμά γιατί ακόμα παραμείνατε άνθρωποι!», αναφέρεται στην ανάρτηση που έγραψε η κόρη του. Ευχαριστίες διατυπώνονται και προς την Αστυνομία, την Πολιτική Άμυνα, την ΕΜΑΚ και το ΕΤΕΑ.
Η οικογένεια του παππού Ανδρέα απευθύνει, ταυτόχρονα, νέα έκκληση προς όλους, σε κάθε γωνιά της Κύπρου, να αναφέρουν οτιδήποτε γνωρίζουν, καθώς οποιαδήποτε πληροφορία είναι πολύτιμη.
reporter.com.cy