Ο ήρωας στρατιώτης του Ελ Πάσο: Έσωσε μικρά παιδιά από το μακελειό (vid)

Ο νεαρός βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο και όταν άκουσε τους πυροβολισμούς έτρεξε να βοηθήσει εκείνους που είχαν ανάγκη – Τη θανατική ποινή θα ζητήσουν για τον δράστη της επ;iθεσης οι Aρχές του Τέξας

Ένας Αφροαμερικανός στρατιωτικός είναι ο ήρωας του χθεσινού μακελειού στο Ελ Πάσο του Τέξας, καθώς κατάφερε να σώσει πολλές ζωές μικρών παιδιών. Η ιστορία του 22χρονου Γκλεντον Όκλι συγκινεί.

Ο νεαρός βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο και όταν άκουσε τους πυροβολισμούς έτρεξε να βοηθήσει εκείνους που είχαν ανάγκη. Αμέσως κατάλαβε ότι η κατάσταση ήταν σοβαρή. Με κίνδυνο της ζωής του προσπάθησε να σώσει όσα περισσότερα παιδιά μπορούσε.
Η στρατιωτική του εκπαίδευση τον οδηγούν στο σημείο της επίθεσης. Φθάνοντας εκεί βγάζει το όπλο που κατείχε νόμιμα και άρχισε να τρέχει προς το εμπορικό κέντρο. Το θάρρος του και η αυταπάρνηση απαντούν σε κάθε έγκλημα μίσους.
Οι Aρχές του Τέξας ανακοίνωσαν σήμερα πως πρόκειται να εισηγηθούν την ποινή του θανάτου κατά του δράστη της ένοπλης επίθεσης στο Ελ Πάσο, από την οποία βρήκαν τον θάνατο 20 άνθρωποι το Σάββατο σε εμπορικό κέντρο της πόλης. «Η κατηγορία που θα προτείνει η Πολιτεία είναι η εσχάτη των ποινών και ως εκ τούτου η εκτέλεση του κατηγορουμένου, θα ζητήσουμε τη θανατική ποινή», τόνισε ο γενικός εισαγγελέας του Τέξας Χάιμε Εσπάρσα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
ethnos.gr