Σφαγή με τουλάχιστον 18 νεκρούς στο Ελ Πάσο: Δείτε τον 21χρονο μακελάρη

Συνελήφθη ο 21χρονος Patrick Crusius από το Ντάλας που πυροβολούσε αδιακρίτως στο Walmart του Ελ Πάσο στο Τέξας – «Μανιφέστο» 4 σελίδων του μακελάρη μελετά το FBI  – «Έμπνευση» από τον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας είχε ο 21χρονος

Ο 21χρονος Patrick Crusius από το Ντάλλας, που την επόμενη εβδομάδα θα κλείσει τα 21 του χρόνα, είναι ο φερόμενος μακελάρης του Ελ Πάσο.
Όπως έγινε γνωστό, πριν από τη φρικαλέα πράξη του, είχε ποστάρει ένα μανιφέστο τεσσάρων σελίδων στο διαδίκτυο, το οποίο κυλοφόρησε στα social media και αυτές τις ώρες εξετάζεται από το FBI. 
Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, ο Crusius έχει επηρεαστεί από τον δράστη του μακελειού στα τεμένη της πόλης Christchurch της Νέας Ζηλανδίας τον Μάρτιο, όταν περισσότεροι από 50 άνθρωποι έπεσαν νεκροί από τα πυρά του.
Ο 21χρονος σφαγέας και συντάκτης του «μανιφέστου», χαρακτηρίζει την φρικιαστική ενέργειά του στο Walmart σαν «απάντηση στην ισπανόφωνη εισβολή στο Τέξας» και εκφράζει εξτρεμιστικές απόψεις, υποστηρίζοντας τον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας.
Δείτε τον δράστη τις πρώτες στιγμές μετά τη σύλληψή του
Στην εικόνα που ακολουθεί, διακρίνεται ο 21χρονος Patrick Crusius από το Ντάλας, ενώ βρίσκεται στο περιπολικό, στις πρώτες στιγμές μετά τη σύλληψή του
protothema.gr