Θρίλερ στον Καναδά: Εντοπίστηκαν τα πτώματα των φυγάδων που διέπραξαν τριπλή δολοφονία

Ο 19χρονος Καμ Μακλίοντ και ο 18χρονος Μπράιερ Σεγκέλσκι καταζητούνταν για σχεδόν τρεις εβδομάδες –  Κατηγορούνταν για τη δολοφονία καθηγητή βοτανολογίας, για τον φόνο 23χρονου Αυστραλού και της Αμερικανίδας φίλης του

Δύο πτώματα στη βόρεια Μανιτόμπα εντόπισε η καναδική αστυνομία, δηλώνοντας βέβαιη ότι ανήκουν στους δύο φυγάδες που κατηγορούνταν για τη δολοφονία τριών ανθρώπων.
Οι αρχές είχαν επιδοθεί για περισσότερο από δύο εβδομάδες σε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο νέων.
Ο 19χρονος Καμ Μακλίοντ, και ο 18χρονος Μπράιερ Σεγκέλσκι, και οι δύο από το Πορτ Αλμπέρνι της καναδικής επαρχίας, καταζητούνταν για σχεδόν τρεις εβδομάδες. Την τελευταία φορά που είχαν θεαθεί ήταν στις 19 Ιουλίου.
Οι δύο νέοι κατηγορούνταν για τη δολοφονία ενός καθηγητή βοτανολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας, του 64χρονου Λέοναρντ Ντάικ και θεωρούνταν ύποπτοι για τον φόνο του 23χρονου Αυστραλού Λούκας Φάουλερ και της 24χρονης Αμερικανίδας φίλης του Τσίνα Ντιζ, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε ένα δρόμο στο βόρειο τμήμα της επαρχίας.
«Σχεδόν στις 10 το πρωί, αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα δύο ατόμων», οκτώ χιλιόμετρα μακριά από όπου είχαν βρεθεί τα οχήματα των δυο ύποπτων στα τέλη Ιουλίου, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζέιν ΜακΛάθι.
«Είμαστε σίγουροι ότι τα πτώματα είναι των δύο υπόπτων που καταζητούνταν σε σχέση με τις ανθρωποκτονίες στη Βρετανική Κολομβία» τόνισε, προσθέτοντας ότι θα διεξαχθεί γρήγορα νεκροψία για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητά τους.
protothema.gr