Υλικά:
1.5 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κούπα σόγια σος
2 κ.σ. κέτσαπ
1 φλ. μέλι
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190C. Βάλτε τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα μεγάλο ταψί. Σε ένα μπολ αναμείξτε καλά το λάδι, τη σος σόγιας, την κέτσαπ, το μέλι, το σκόρδο και όσο αλάτι και πιπέρι θέλετε.
Περιχύστε με το μείγμα τις φτερούγες. Ψήστε τις στον φούρνο για περίπου 1 ώρα, ή μέχρι να δείτε τη σος να καραμελώνει και να γίνεται κολλώδης.
Συνοδέψτε με μια σαλάτα, ή εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε λίγο ρύζι.
tempo24
Ίσως σας ενδιαφέρει...
Τραγανοί κολοκυθοκεφτέδες
Αλμυρές γεύσεις
Γεμιστά ορφανά
Αλμυρές γεύσεις
Μελιτζάνα ψητή σε ρολάκια με ρικότα και αρωματικά
Αλμυρές γεύσεις
Πανσέτες με μουστάρδα και μέλι
Αλμυρές γεύσεις
Μελιτζάνες παπουτσάκια
Αλμυρές γεύσεις
Ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα, κοτόπουλο και κατσικίσιο τυρί
Αλμυρές γεύσεις
Κεφτεδάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου
Αλμυρές γεύσεις
Κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο
Αλμυρές γεύσεις