Τραγωδία στο Τέξας: Μητέρα σκότωσε τα τρία παιδιά της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Η αστυνομία ανακάλυψε τα νεκρά σώματα την Πέμπτη, έπειτα από κλήση συγγενικού προσώπου της οικογένειας – Η 39χρονη μητέρα είχε χωρίσει από τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών πριν από μια εβδομάδα

Τραγωδία στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς μια μητέρα και τα τρία παιδιά της, εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι αξιωματούχοι της τοπικής αστυνομίας που βρέθηκαν κι ερεύνησαν το σημείο, η 39χρονη Ashley Auzenne φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε, αρχικά, τα παιδιά της, ηλικίας 7, 9 και 11 ετών, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της, βάζοντας τέλος και στη δική της ζωή.
Η αστυνομία ανακάλυψε τα νεκρά σώματα την Πέμπτη, έπειτα από κλήση συγγενικού προσώπου της οικογένειας. Από τις έρευνες που έγιναν, διαπιστώθηκε πως η 39χρονη μητέρα είχε χωρίσει με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών, Murvin Auzenne Jr. πριν από μια εβδομάδα.
«Τα παιδιά ήταν υπέροχα. Πλέον, στρεφόμαστε στον γιό μου, Murvin και τη στήριξη που θα χρειαστεί. Η απώλεια είναι τραγική» ανέφερε ο παππούς των τριών παιδιών.
Σημειώνεται πως η διεύθυνση τοπικού σχολείου, στο οποίο πήγαινε το ένα εκ των τριών άτυχων παιδιών, προσέλαβε συμβούλους για τους μαθητές, προκειμένου να τους βοηθήσει να ανταποκριθούν ομαλά σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.
protothema.gr