Δάσκαλος μουσικής κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 9χρονου

Τι κατήγγειλε στους γονείς του ο ανήλικος – Η άγρια επίθεση του πατέρα στον δάσκαλο και η μήνυση του κατηγορούμενου στον ίδιο

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 60χρονος καθηγητής μουσικής από τον πατέρα ενός μαθητή του. Το εννιάχρονο αγόρι κατηγόρησε τον καθηγητή για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης με την αστυνομία να ερευνά τις καταγγελίες. 
Τα μαθήματα κράτησαν περίπου έναν μήνα και η αλλαγή της συμπεριφοράς του παιδιού ανησύχησε τους γονείς του. Άρχισαν να το ρωτούν τι συνέβη και τότε τους αποκάλυψε  ότι ο 61χρονος, όταν βρέθηκε μόνος μαζί του στο σπίτι του, στο οποίο γίνονταν τα μαθήματα, του έβγαλε τα ρούχα, το έκανε μπάνιο και στη συνέχεια άρχισε να το φιλά σε διάφορα σημεία του σώματός του.
Τότε οι γονείς άρχισαν να εξετάζουν το παιδί για να δουν εάν υπάρχουν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Ακολούθως ο πατέρας του εννιάχρονου σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι του καθηγητή. Όταν έφτασε εκεί άρπαξε την κιθάρα και την έσπασε στο σώμα και το κεφάλι του καθηγητή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα koinoniki.gr ο πατέρας του παιδιού κατάφερε αρκετά χτυπήματα στον καθηγητή. Αμέσως μετά ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ανηλίκων και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο εννιάχρονος εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, ο οποίος κατάλαβε ότι είχαν βάση τα όσα έλεγε ο ανήλικος. Από την πλευρά του ο δάσκαλος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και όταν πήρε εξιτήριο υπέβαλλε μήνυση στον πατέρα του εννιάχρονου για βίαιη είσοδο στο σπίτι του και κλοπή.
.ethnos.gr