Έρανος για τον 38χρονο καρκινοπαθή Γιώργο Αντωνόπουλο από το Γιαννιτσοχώρι Ηλείας

Γιώργος Αντωνόπουλος: Χρειάζεται ποσό που μπορεί να ξεπερνά τις €58.000.

Σκοπός του 38χρονου, Γιώργου, ο οποίος κατάγεται από το Γιαννιτσοχώρι Ηλείας, είναι να μεταβεί στο Ανόβερο της Γερμανίας, προκειμένου να υποβληθεί σε απαιτητική νευροχειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.
Ο άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος από τις αρχές του έτους με ένα βαρύτατο και περίπλοκο πρόβλημα υγείας που σε πρώτη φάση τού έχει προκαλέσει μερική τύφλωση.
Υπέβαλε πρόσφατα το σχετικό αίτημα στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο (ΑΥΣ) του ΕΟΠΥΥ, ωστόσο το αίτημά του απορρίφθηκε.
Ο 38χρονος συνεχίζει να εργάζεται ως αποθηκάριος για τον βιοπορισμό του, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εργασία του.
Η έκκλησή του είναι επείγουσα και δραματική, επομένως ο Γιώργος Αντωνόπουλος χρειάζεται τη στήριξη όλων.
Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το ταξίδι του στη Γερμανία, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς.
Η γνωμάτευση του διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», κ. Δαμιανού Σακκά για το πρόβλημα: «Ο έλεγχος με μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου την 26-3-2019 έδειξε μια εκτεταμένη, πολυλοβωτή, συμπαγή βλάβη διαστάσεων 7,2 επί 5 επί 5,2 που καταλαμβάνει μεγάλο τμήμα της δεξιάς πλάγιας κοιλίας, κυρίως στο ινιακό κέρας.
Η μαγνητική αγγειογραφία εγκεφάλου την 5-4-2019 έδειξε ότι η βλάβη λαμβάνει εκτενή αρτηριακή αγγείωση από υπεράριθμους κλάδους κατά το οπίσθιο τμήμα της μέσης εγκεφαλικής αρητρίας καθώς και κατά το ανώτερο τμήμα αυτής.
Η ψηφιακή αγγειογραφία την 2-7-2019 έδειξε ότι ο αγγειοβριθής αυτός όγκος αιματώνεται από την δεξιά περιμεσολόβιο, την οπίσθια χοριοειδή και από τελικούς κλάδους της δεξιάς οπίσθιας εγκεφαλικής αρτηρίας».
TPAΠEZA ΠEIPAIΩΣ
ΔIKAIOYXOΣ ANTΩNOΠOYΛOΣ ΓEΩPΓIOΣ TOY NIKOΛAOY.
GR1101721460005146085527633