Υλικά
400 γρ. σολομού (καθαρισμένος και ψιλοκομμένος)
2 αυγά
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
3 κ. σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίστε πολύ καλά το σολομό και προσέξτε μην σας ξεφύγει κάποιο κόκαλο.
Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ και εν συνεχεία προσθέστε το κρεμμύδι, το σολομό και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
Πλάστε τους κεφτέδες από σολομό.
Σε ένα τηγάνι θερμάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά. Τηγανίστε τους κεφτέδες από σολομό για 5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα.
tempo24.
Ίσως σας ενδιαφέρει...
Αλμυρή βάφλα με αυγό και μπέικον
Αλμυρές γεύσεις
Χοιρινός λαιμός κρασάτος με δεντρολίβανο και πατάτες
Αλμυρές γεύσεις
Μπατόν σαλέ
Αλμυρές γεύσεις
Αφράτες ατομικές τυρόπιτες
Αλμυρές γεύσεις
Ψητό κοτόπουλο με μέλι, μουστάρδα και δεντρολίβανο
Αλμυρές γεύσεις
Ψητός μπακαλιάρος με σπανάκι και ντομάτες
Αλμυρές γεύσεις
Κέικ με σπανάκι, μυζήθρα και λιναρόσπορους
Αλμυρές γεύσεις
Μελιτζανοσαλάτα: Το απόλυτο ορεκτικό του Καλοκαιριού
Αλμυρές γεύσεις