Σοκάρει 19χρονη στη Σαλαμίνα: «Μου έδεσαν τα χέρια και με βίασαν»

«Μου έδιναν 8.000 ευρώ για να μην μιλήσω»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε περιέγραψε η 19χρονη η οποία έπεσε θύμα βιασμού από δύο άντρες στη Σαλαμίνα. Όπως αναφέρει το ραντεβού που είχε με έναν φίλο της εξελίχθηκε σε εφιάλτη όταν την οδήγησε σπίτι του και η κοπέλα βρέθηκε μπροστά σε 4 ακόμη άντρες.
Οι δύο άντρες προφυλακίστηκαν πριν από λίγες ημέρες με την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για απλή συνέργεια.
Το κορίτσι περιγράφει τα γεγονότα στο Star, ξεσπώντας σε κλάματα.
«Δεν μπορώ να το θυμάμαι. Καθόλου. Δεν μπορώ να πιστεύω ότι έχω κάνει κάτι τόσο κακό για να γίνει αυτό σε μένα. Δεν τους είχα κάνει κάτι κακό για να το κάνουν αυτό.
Προσπάθησε να με φιλήσει, τον έδιωξα και πήγε μέσα. Και όταν εγώ καθόμουν έξω μόνη μου ήρθε και μου έβαλε τις χειροπέδες. Προσπαθούσα να τους μιλήσω και φώναζα κι αυτούς που ήταν μέσα. Μου έλεγε να μη φωνάζω γιατί δεν θα με βοηθήσει κανείς. Με κόλλησε στον τοίχο και μου κράταγε τα χέρια.
Όταν τον χαστούκισα άρχισε να μου λέει να μην τα βάζω μαζί του. Μόνο απειλές ήξεραν να ρίχνουν.
Από τους άλλους δεν έκανε κανείς τίποτα, δεν είχα από κάπου να νιώσω προστασία και ήμουν σε ένα μέρος αρκετά μακριά από το σπίτι μου και από τα καραβάκια που θα μπορούσα να φύγω.
Με προσέγγισαν για να μου δώσουν λεφτά για να μην τους καταγγείλω. Στην αρχή είχαν πει 2 χιλιάρικα και μετά 8.000 ευρώ.
Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να πας να το πεις. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου. Βλέπω εφιάλτες σχεδόν κάθε μέρα. Μπορεί να βλέπω ότι πάει να γίνει κάτι παρόμοιο ή μπορεί να βλέπω αυτούς που με βίασαν».
Το κορίτσι ζητά μόνο ένα πράγμα να τιμωρηθούν οι δράστες ώστε να μην γίνουν άλλες κοπέλες θύματα τους.
Δείτε το βίντεο στο 36′:48”:
news.gr