Φοιτήτρια για το περιστατικό στο ΑΠΘ: Ενιωσα έντονο φόβο – Τι είπε ο νεαρός

Όπως σημειώνει η φοιτήτρια, από την ενέργεια του συνομήλικου φοιτητή «προσβλήθηκε βάναυσα η γενετήσια αξιοπρέπειά μου» – Ο δράστης εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του
Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η δίκη του 22χρονου φοιτητή, ο οποίος παρενόχλησε συνομήλικη φοιτήτρια εντός του ΑΠΘ.

Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος εκσπερμάτισε στην πλάτη της νεαρής φοιτήτριας την ώρα που εκείνη βρισκόταν στη βιβλιοθήκη του Ιδρύματος.
«Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να αντιληφθώ την παρουσία κάποιου ατόμου κοντά μου, ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου» σημείωσε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η 22χρονη, συμπληρώνοντας: «Τρόμαξα πολύ και αμέσως τον ακολούθησα».
Όπως σημειώνει η φοιτήτρια από την ενέργεια του φοιτητή «προσβλήθηκε βάναυσα η γενετήσια αξιοπρέπειά μου, ενώ ένιωσα έντονο φόβο και ταραχή».
Από την πλευρά του, ο 22χρονος φοιτητής εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του όταν έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς.
Αξίζει να σημειωθεί πως θέλησε να οδηγηθεί άμεσα στις εισαγγελικές αρχές για να απολογηθεί ακόμη και χωρίς την παρουσία συνηγόρου.
«Αποδέχομαι την σε βάρος μου κατηγορία και προέβην σε αυτή την ενέργεια γιατί μου πρόσφερε προσωρινή ανακούφιση. Εχω μετανιώσει για την ενέργειά μου» φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ο 22χρονος. 
.ethnos.gr