«Έφαγε» 100.000 ευρώ από τη γιαγιά φίλης της

Πώς στήθηκε η κομπίνα από την 31χρονη

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε το πρωί της Τετάρτης μία γυναίκα 31 ετών η οποία κατηγορείται για απάτη σε βάρος 66χρονης από την οποία κατάφερε να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό που ξεπερνάει ίσως και τα 100.000 ευρώ.
Η ιστορία έχει βάθος χρόνου τριών ετών, με την 66χρονη που είναι κτηνοτρόφος από τη Λοκρίδα να δίνει τμηματικά χρήματα στην 31χρονη εγγονή φίλης της, προκειμένου εκείνη να την εξυπηρετεί σε θέμα αδειοδότησης στάβλου και στην σύνταξη των αιτήσεων για την εξασφάλιση των κρατικών επιδοτήσεων.
Επί τρία χρόνια φέρεται η 31χρονη, που έχει καταγωγή από τη Λοκρίδα αλλά μένει στην Αθήνα, να παίρνει διάφορα ποσά για να βοηθάει τάχα την 66χρονη, έως ότου η τελευταία αποκάλυψε στα παιδιά της που πήγαιναν τα χρήματα που ενίοτε ζητούσε και από κείνα.
Με πρωτοβουλία των παιδιών της η υπόθεση καταγγέλθηκε στο ΑΤ Λοκρών, που προσημείωσε ένα τελευταίο ποσό το οποίο και θα παρέδιδε η 66χρονη στην 31χρονη στα ΚΤΕΛ Λιοσίων στην Αθήνα. Όταν η νεαρή πήρε το φάκελο με τα χρήματα, αστυνομικοί που βρισκόντουσαν σε κοντινή απόσταση την ακινητοποίησαν και την προσήγαγαν στο Τμήμα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η 31χρονη φέρεται να παραδέχτηκε ότι κατά καιρούς έπαιρνε χρήματα από την 66χρονη φίλη της γιαγιάς της, τα οποία και είχε ανάγκη για προσωπικό πρόβλημα, με την προοπτική όπως είπε να της τα επιστρέψει. Φέρεται μάλιστα να διαφώνησε μόνο ως προς το τελικό ποσό που της έχει δώσει η 66χρονη όλα αυτά τα χρόνια και να υποστήριξε ότι δεν είναι πάνω από 70.000 ευρώ.
Η υπόθεση είναι ακόμη στο στάδιο του σχηματισμού της δικογραφίας, ενώ με εντολή Εισαγγελέα η 31χρονη αφέθηκε προς το παρόν ελεύθερη.
news.gr