Γαστούνη: Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια του 12χρονου, δωρίζουν τα όργανα του

Ένα αγγελούδι 12 ετών, υπέροχος μαθητής και ταλαντούχος αθλητής σύμφωνα με όσους τον γνώριζαν έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όλες αυτές τις ημέρες που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, οι γιατροί έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, αλλά αυτήν τη φορά δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ωστόσο, χάρισε ζωή σε άλλους συνανθρώπους του, με την οικογένειά του να παίρνει την απόφαση να δωρίσει τα όργανά του, με αποτέλεσμα να κερδίσει την αιώνια εκτίμηση φίλων, δασκάλων,  συμμαθητών και συναθλητών του, για να αποτελέσει παράδειγμα όλων.
Ο μικρός ήταν πρωταθλητής στο καράτε. Η δασκάλα του στις πολεμικές τέχνες, συγκλονισμένη και με δάκρυα στα μάτια δήλωσε: «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα είναι πια μαζί μας. Ούτε οι συναθλητές του εδώ, ούτε εγώ. Ήταν ένας ταλαντούχος αθλητής, γιατί είχε ένα υπέροχο χαρακτήρα. Σε δύο μήνες θα έπαιρνε τη μαύρη ζώνη. Ήταν πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία του, ενώ είχε δεκάδες άλλες διακρίσεις. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Ο μικρός ήρωας ήταν μαθητής της ΣΤ’ τάξης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης. Ήταν άριστος μαθητής, αξιαγάπητος στην τάξη του. Ο διευθυντής του σχολείου, Νίκος Κλάδης, συντετριμμένος τόνισε: «Δάσκαλοι και μαθητές είμαστε συγκλονισμένοι από τον αδόκητο και άδικο θάνατο του Σταύρου. Ο Σταύρος θα μας λείψει. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»
Την Δευτέρα στη θέση του θα υπάρχει μια ανθοδέσμη…
.theblog.gr