Δύο αστυνομικοί στο νοσοκομείο από επίθεση πιτ μπουλ στο Ίλιον

Την ίδια στιγμή, ομάδα ατόμων επιτέθηκε στους αστυνομικούς, με σκοπό να μη συλληφθούν οι ύποπτοι που βρίσκονταν στο όχημα

Δύο αστυνομικοί διακομίστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ύστερα από επίθεση που δέχτηκαν από σκυλί πιτ μπουλ και ομάδα ατόμων που τους πέταξαν πέτρες και ξύλα στην περιοχή του Ίλιον.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη 01:40 τα ξημερώματα όταν αστυνομικοί έλαβαν κλήση για περιστατικό επίθεσης σε νεαρό. Όταν έφτασαν στο σημείο της επίθεσης, ομάδα Ρομά επιτέθηκε στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, που επιχείρησε να ελέγξει ύποπτο όχημα. Τότε, σκύλος ράτσας πιτ μπουλ που βρισκόταν κοντά στο σημείο επιτέθηκε στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας δύο από αυτούς.
Την ίδια στιγμή, ομάδα ατόμων επιτέθηκε στους αστυνομικούς, με σκοπό να μη συλληφθούν οι ύποπτοι που βρίσκονταν στο όχημα. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ενισχύσεις από την ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο άτομα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συνέχεια και το σκυλί που τους επιτέθηκε, το οποίο οδηγήθηκε σε φιλοζωική εταιρία.
ethnos.gr