Βασάνισαν υπάλληλο πρακτορείου μπροστά στην οικογένειά του

Η αρπαγή του υπαλλήλου του πρακτορείου έγινε λίγη ώρα μετά το κλείσιμο του καταστήματος που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του Παγκρατίου, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, o 50χρονος οδηγούσε το μηχανάκι του όταν ξαφνικά άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο τον έριξαν στο δρόμο και με γρήγορες κινήσεις τον έβαλαν στο πίσω κάθισμα. Άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και να του ζητούν χρήματα. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί πως γνώριζαν την διεύθυνση του σπιτιού του, όπου κατευθύνθηκαν στη συνέχεια. Τον ανέβασαν στο διαμέρισμα του και μπροστά στην γυναίκα του και το ανήλικο παιδί του, τον χτυπούσαν ανελέητα ζητώντας του χρήματα. Μετά από ώρα, και αφού φαίνεται ότι δεν τους αρκούσε ο τρόμος που είχαν προκαλέσει, έδεσαν τον 50χρονο και τον μετέφεραν σε πάρκο της περιοχής του Ζωγράφου. Εκεί τον εγκατέλειψαν και εξαφανίστηκαν. Ο έντρομος υπάλληλος, με χτυπήματα σε όλο του το σώμα, κατάφερε να ειδοποιήσει την οικογένεια του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του αλλά είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Το ίδιο βράδυ, η πυροσβεστική υπηρεσία, κλήθηκε από κατοίκους της οδού Δωδεκάνησου στην Ηλιούπολη να σβήσει τις φλόγες από ένα αυτοκίνητο. Κανείς εκείνη την ώρα δεν μπορούσε να συνδυάσει την επίθεση στον 50χρονο με το καμένο αυτοκίνητο. Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που ερευνούν την υπόθεση εμφανίζονται σχεδόν σίγουροι ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο των βασανιστών του υπαλλήλου οι οποίοι θέλησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Η κατάσταση της υγείας του θύματος δεν τους έχει ακόμα επιτρέψει να του πάρουν λεπτομερή κατάθεση ώστε να συλλέξουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στον εντοπισμό των δραστών.
astinomiko.gr/