Ραφαέλα Πλαστήρα: Συγκλονίζει η Σταρ Ελλάς 2019 – «Ο πρώην μου με κακοποίησε σωματικά και ψυχολογικά»

Η Ραφαέλα Πλαστήρα κατάφερε και έκανε μερικά από τα πιο τρελά της όνειρα… πραγματικότητα! Η Σταρ Ελλάς 2019 με καταγωγή από τα Τρίκαλα, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό Miss World 2019.

Μάλιστα, σε μια από τις συνεντεύξεις που δίνουν οι υποψήφιες πριν τον μεγάλο τελικό, η όμορφη Ραφαέλα αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε για το παρελθόν της. Η Σταρ Ελλάς 2019 μίλησε για την αρρωστημένη σχέση που βρισκόταν πριν περίπου δύο μήνες, όπου ο τότε σύντροφός της την κακοποίησε σωματικά και ψυχολογικά. Η ξανθιά καλλονή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για αυτές τις δύσκολες στιγμές που έζησε πρόσφατα…
«Πριν περίπου δύο μήνες βρισκόμουν σε μια τοξική σχέση με ένα άτομο, το οποίο με κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά. Συνέχεια μου έλεγε ότι δεν είμαι αρκετά καλή ή αρκετά όμορφη. Δραπέτευσα από αυτή την αρρωστημένη σχέση, οπότε θέλω να πω στις υπόλοιπες γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί ότι δεν είναι μόνες και κάθε είδος βίας δεν είναι αποδεκτό», ανέφερε χαρακτηριστικά βουρκώνοντας στην κάμερα.
Δες το βίντεο:
tlife.gr