Διδυμότειχο: Αγωνία για το βρέφος που δάγκωσαν ποντίκια! Τι λένε οι γιατροί που το εξέτασαν

Ποντίκια δάγκωσαν βρέφος 100 ημερών την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι με τους γονείς του. Το αγγελούδι μετέφερε σε νοσοκομείο ο παππούς του. Συνελήφθη λίγο αργότερα η μητέρα. “Τα τραύματα που φέρει το βρέφος είναι σοβαρά” λέει ο γιατρός που το εξέτασε. Οι γονείς πήραν είδηση αυτά που είχαν συμβεί όταν ξύπνησαν, ώρες μετά την επίθεση των τρωκτικών.

Η ανατριχιαστική είδηση στο Διδυμότειχο επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου και πλέον όλοι αγωνιούν για το βρέφος, που δέχτηκε επίθεση από ποντίκια.
Πρόκειται για ένα αγγελούδι μόλις 100 ημερών, στο οποίο επιτέθηκαν ποντίκια την ώρα που κοιμόταν. Τα τρωκτικά δάγκωσαν το βρέφος που διακομίστηκε σε νοσοκομείο, από τον παππού του.
Το βρέφος έφερε σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Μετά τις πρώτες βοήθειες που παρασχέθηκαν και τις εξετάσεις που του έγιναν, αποφασίστηκε να μεταφερθεί το κοριτσάκι 5 μηνών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Όπως λέει στο newsit.gr, ο χρήστος Καπετανίδης, διοικητής του νοσοκομείου Διδυμοτείχου: “Το παιδί ήρθε 8:30 το πρωί στο νοσοκομείο μας, το έφερε ο παππούς του. Είναι ένα παιδάκι περίπου 100 ημερών, γεννήθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ήταν αφυδατωμένο και με υποθερμία.
Tον ανέλαβαν οι γιατροί και κοινωνικοί λειτουργοί, ενημερώθηκαν και οι κατάλληλες υπηρεσίες καθώς έφερε τραύματα στο χεράκι του αλλά όχι από αιχμηρό αντικείμενο ή από κάτι άλλο. Τα τραύματα που φέρει έχουν χαρακτηριστεί σοβαρά από την γιατρό.
Αυτή τη στιγμή το παιδάκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, θεωρήθηκε αναγκαίο να γίνει αυτό για καλύτερη θεραπεία. Όταν έφυγε από εμάς η κατάσταση της υγείας του παιδιού ήταν σταθερή”.
Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η επίθεση των τρωκτικών δεν έγινε άμεσα αντιληπτή από τους γονείς του βρέφους. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, το ανατριχιαστικό περιστατικό, σημειώθηκε τα ξημερώματα, την ώρα που το αγγελούδι κοιμόταν.
Οι γονείς του αντιλήφθηκαν όλα όσα είχαν συμβεί, ώρες αργότερα, που ξύπνησαν. Για την υπόθεση ενημέρωθηκε από την πρώτη στιγμή η αστυνομία.
Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, η μητέρα του μωρού είναι ανήλικη Ρομά και συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου.
newsit.gr