Ηράκλειο-Τροχαίο Στο Γιόφυρο: Η Τραγική Ιστορία Του 55χρονου

Είναι μακροχρόνια άνεργος και για 1,20 ευρώ δεν επιβιβάστηκε στο λεωφορείο

Ο 55χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, με τον αδελφό του να ξεσπά, κάνοντας λόγο για τριτοκοσμικές καταστάσεις στο κομβικό αυτό σημείο.
Ο 55χρονος κατευθυνόταν προς τις υπηρεσίες υγείας στον Εσταυρωμένο για να κάνει φυσικοθεραπείες.  Είναι μακροχρόνια άνεργος και για 1,20 ευρώ δεν επιβιβάστηκε στο λεωφορείο. Καθημερινά έκανε αυτό το δρομολόγιο.
«Δεν υπάρχει, φωτισμός, διάβαση, πεζοδρόμια, τίποτα, παρά μόνο προχειρότητα και αδιαφορία».
Οι διαγραμμίσεις στη μέση της οδού, έχουν ξεθωριάσει όπως και οι διαγραμμίσεις που αφορούν τις διαβάσεις πεζών, στο ύψος των φαναριών και με το σκοτάδι να κυριαρχεί.
Η οδός Μενελάου Παρλαμά είναι εθνική οδός, από το ύψος της Λ.62 Μαρτύρων  και σύμφωνα με το νόμο, δεν προβλέπονται διαβάσεις πεζών στο εθνικό δίκτυο όπως μας ανέφεραν από τη Διεύθυνση Τεχνικών της Περιφέρειας Κρήτης.
Ωστόσο, ο Δήμος έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει αίτημα για διαβάσεις πεζών προς την υπηρεσία, κάτι όμως που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άμεσα θα τρέξουν από την Περιφέρεια Κρήτης, εργασίες συντήρησης της εθνικής οδού, στο πλαίσιο εργολαβίας ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.  Οι εργασίες αφορούν ηλεκτροφωτισμό του κόμβου με φωτιστικά LED, αντικατάσταση ασφαλτοτάπητα και αντικατάσταση δικτύου ομβρίων.
neakriti.gr