Θάνατος 31χρονης: Ένταση με την άφιξη του 40χρονου στα δικαστήρια

Απολογείται για να πέσει “φως” στο θάνατο της 31χρονης

Το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκε στον ανακριτή Ηρακλείου ο 40χρονος Κρητικός, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο της 31χρονης φίλης του, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, σε περιοχή του Ηρακλείου, την περασμένη Πέμπτη.
Κατά την μεταφορά του στο δικαστικό μέγαρο επικράτησε για λίγο ένταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες: του 40χρονου και της 31χρονης. Τα «πνεύματα» όμως γρήγορα ηρέμησαν.
«Δεν μπορούμε να πούμε εάν ο θάνατός της προήλθε από τον καβγά»
Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος του 40χρονου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης είχε υποστηρίξει στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» ότι «πρόκειται για μια ιδιαίτερα λεπτή υπόθεση, καθώς «μέχρι να εκδοθούν η έκθεση του ιατροδικαστή και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων της άτυχης 31χρονης δεν μπορούμε να πούμε εάν ο θάνατός της προήλθε από τον καβγά που φέρεται να προηγήθηκε μεταξύ του ζεύγους ή από κάτι άλλο». Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι, σύμφωνα με τον κ. Κουκιαδάκη, όπως όλα δείχνουν, τα αποτελέσματα που αναμένονται δε θα είναι στη διάθεση των Αρχών ούτε την Πέμπτη».
Η άτυχη κοπέλα ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Αυτό το δεδομένο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι βρέθηκαν δίπλα της τα σύνεργα των ναρκωτικών, οδήγησε αρχικά στην εκτίμηση ότι ο θάνατός της είχε προέλθει από υπερβολική δόση ηρωίνης. Ωστόσο στη συνέχεια ο 40χρονος συνελήφθη από την αστυνομία.
neakriti.gr