Μητέρα Κωστή Πολύζου «Είμαι αθώα, δεν έχω σκοτώσει το παιδί μου

Στο εδώλιο κάθισε το σατανικό ζευγάρι που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του 23χρονου Κωστή Πολύζου στην Κοζάνη. «Αθώα» δηλώνει η μητέρα του.

Η πολύκροτη υπόθεση του Κωστή Πολύζου από την Σιάτιστα Κοζάνης που είχε σοκάρει το πανελλήνιο αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες, καθώς πρωτόδικα, κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του 23χρονου η μητέρα του και ο πατριός του.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (5.12.2019), στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου με τους τρεις πρώτους μάρτυρες να καταθέτουν.
Στην αρχή της ακροαματικής διαδικασίας η μητέρα του Κωστή Πολύζου δήλωσε: «Είμαι αθώα, δεν έχω σκοτώσει το παιδί μου. Δεν μπορεί καμία μάνα να σκοτώσει το παιδί της. Τον αγαπάω, αρνούμαι τις κατηγορίες».
Την ίδια στάση κράτησε και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ από κοινού δήλωσαν πως δεν γνωρίζουν ποιος διέπραξε τη δολοφονία.
Ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Απόστολος Λύτρας δήλωσε: «Η πρωτόδικη απόφαση είναι εσφαλμένη. Είναι η μεγαλύτερη δικαστική πλάνη που έχω συναντήσει», ενώ ο ίδιος στη δικαστική αίθουσα ανέπτυξε τους λόγους που ο ίδιος αμφισβητεί την ενοχή των κατηγορουμένων.
Βασικός μάρτυρας της υπόθεσης είναι ο αδερφός του άτυχου Κωστή Πολύζου όπου κατά την εξαφάνιση του αδερφού του και κατά τη διεξαγωγή της εκδίκασης της υπόθεσης πρωτόδικα, ήταν ανήλικος, καθώς και ο επιστήθιος φίλος του Κωστή, Σπύρος Καλαμπούκας .
Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η απολογία της μητέρας και του πατριού.
newsit.gr