Νέες αποκαλύψεις για το θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο Αμύνταιο – Το εύρημα στη λίμνη Πετρών που ανατρέπει τα δεδομένα

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο Αμύνταιο. Μια μαρτυρία έστειλε την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στη Λίμνη Πετρών, όπου βρέθηκε ο Σάκης Σιγκάρης, λίγο πριν χάσει τη ζωή του με περίεργο τρόπο.

Ένα σημαντικό εύρημα στο χώρο, αλλά και τα κρυφά σημεία διαφυγής ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Το καπέλο του 50χρονου εντοπίστηκε εκεί σε απόσταση αρκετών μέτρων από το χωράφι του θανάτου. Η κόρη του την επόμενη μέρα παρατήρησε ροδιές αυτοκινήτου, εκεί που βρέθηκε νεκρός ο πατέρας της.
Σύμφωνα με μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή, ένας κάτοικος της περιοχής την ώρα του «τροχαίου» είδε ένα φορτηγάκι να κινείται ύποπτα στο χώρο. Η σύζυγος του Σιγκάρη διαπίστωσε έπειτα από έρευνα ότι το συγκεκριμένο όχημα ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο ατόμου με το οποίο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε διαπληκτιστεί στο παρελθόν.
Σημασία έχουν και τα όσα είχε πει ο Σιγκάρης στο γιο του λίγο πριν χάσει τη ζωή του. «Δε θα αφήσω κανέναν να σας πειράξει…»
Η οικογένεια μέσω του δικηγόρου της, υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων ζητώντας η υπόθεση να φύγει από το τοπικό τμήμα και να ερευνηθεί από έμπειρη αστυνομική υπηρεσία. Οι απαντήσεις στα ερωτήματα που περιλαμβάνονται στη μήνυση θα δείξουν αν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε νεκρός στο χώρο, όπως θεωρούν συγγενείς και φίλοι, ή πρόκειται για τροχαίο.
Στο «Τούνελ» μίλησε η σύζυγος του άτυχου Σάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι εδώ έχει γίνει το συμβάν και από αυτό το σημείο μεταφέρθηκε εκεί που βρέθηκε. Και στις εικόνες που έχουμε από την αστυνομία, φαίνεται καθαρά ότι είναι ένα στημένο σκηνικό».
Μιλώντας από το σημείο όπου βρέθηκε το καπέλο του, υπέδειξε στην κάμερα και τα κρυφά σημεία διαφυγής, διαδρομές δηλαδή που θα μπορούσαν οι δράστες να είχαν χρησιμοποιήσει, καθώς δεν υπάρχει ορατότητα από τον κεντρικό δρόμο.
Η κουμπάρα του θύματος και ιδιοκτήτρια του καφενείου που είχε γίνει ο καβγάς, μίλησε στο «Τούνελ» για το επίμαχο περιστατικό.
«Ήρθε στο καφενείο μου μια παρέα που ήταν όλοι σουρωμένοι και ήπιαν κι άλλο εδώ. Στη συνέχεια αρνήθηκαν να πληρώσουν τις ζημιές που προκάλεσαν. Ο Σάκης βοήθησε να σταματήσει η φασαρία», είπε.
Σημειώνεται ότι στην εκπομπή είχε μιλήσει και ο μάρτυρας – «κλειδί» που ήταν μαζί με τον Σιγκάρη στο καφενείο, λίγο πριν εκείνος βρεθεί νεκρός σε χωράφι. Είχε πέσει αρκετές φορές σε αντιφάσεις υποστηρίζοντας πως τον συναντούσε για πρώτη φορά εκείνο το μοιραίο απόγευμα, ενώ λίγο αργότερα παραδέχτηκε πως ήταν ένα από τα άτομα με τα οποία είχε εμπλακεί στη φασαρία.
Ο γιος του Θανάση Σιγκάρη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, αναφέρθηκε στο διαπληκτισμό που είχε ο πατέρας του στο καφενείο.
«Τον είδα να κλαίει, τον ρώτησα ‘μπαμπά γιατί κλαις’ και μου είπε, ‘δεν είναι τίποτα αγόρι μου, απλά θέλω να ξέρεις πως ότι και να γίνει δε θα αφήσω να σας πειράξει κανείς’. Το είχα ξεχάσει εντελώς μέχρι τη στιγμή που έμαθα πως ο πατέρας μου σκοτώθηκε», ανέφερε .
enikos.gr/