Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε ανήλικη

Ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε 15χρονη μαθήτρια σε νησί των Κυκλάδων, αφέθηκε ελεύθερος το Σάββατο, μετά την απολογία του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το Σάββατο μετά την απολογία του στον ανακριτή Σύρου, ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών, που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 15χρονη μαθήτρια του σε νησί των Κυκλάδων.
Πληροφορίες που επικαλείται το Star αναφέρουν ότι ο δάσκαλος αρνείται την κατηγορία, ότι δηλαδή παρενόχλησε το κορίτσι μετά το τέλος της προπόνησης την περασμένη Δευτέρα.
Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν προβλέπουν να μην συναναστρέφεται το κορίτσι το οποίο τον κατήγγειλε για ασέλγεια, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και εγγύηση 5.000 ευρώ.
«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη σημερινή εξέλιξη και πιστεύουμε ότι με τα επιπλέον στοιχεία που θα δώσουμε στην ανάκριση θα αποδειχθεί η βασιμότητα της κατηγορίας. Θα περιμένουμε τη δίκη όπου εκεί θα αποκαλυφθεί η αλήθεια», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της μαθήτριας, Kωνσταντίνος Δοκιμάκης. Το κορίτσι θα δώσει νέα κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου.
protothema.gr