Ανδρέας Μικρούτσικος: Υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία – Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν

Σε στεφανιογραφία υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου. Η υγεία του βελτιώνεται, αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν.


Αν η βελτίωση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου και η θετική ανταπόκρισή του στη φαρμακευτική αγωγή συνεχιστεί, ενδεχομένως να βγει από την Μονάδα Εμφραγμάτων τα επόμενα 24ωρα, αναφέρεται στο νεότερο Ιατρικό Ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του, ο ασθενής σήμερα υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία για μεγαλύτερη διερεύνηση της πάθησης που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Δείτε τι αναφέρει το Ιατρικό Ανακοινωθέν:

“Ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής υπό φαρμακευτική αγωγή, στην οποία αντιδρά θετικά.

Σήμερα υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, στο πλαίσιο της αναγκαίας και ενδελεχούς διερεύνησης. Βαίνει συνεχώς βελτιούμενος και θα εξετασθεί το ενδεχόμενο για έξοδό του από την Μονάδα και μεταφορά του σε θάλαμο νοσηλείας.

Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ωρου”.

iatropedia.gr