Κύπρος: Σε οργασμό προετοιμασιών το ΡΙΚ και η καλλιτεχνική ομάδα!

Σε εντατικό ρυθμό προετοιμασιών βρίσκεται η κυπριακή αποστολή, που θέλει έγκαιρα και στην εντέλεια να έχει ολοκληρώσει όλες τις προετοιμασίες της για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, παρουσιάζοντας κάτι πολύ επαγγελματικό και ανταγωνιστικό και αυτή τη φορά!

Πολύ κοντά στην τελική του μορφή το τραγούδι

Λίγο πριν την τελική μίξη βρίσκεται το τραγούδι με το οποίο η Silia Kapsis θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2024. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος τις προηγούμενες εβδομάδες ολοκλήρωσε την παραγωγή του τραγουδιού, σε γνωστό studio του εξωτερικού, μαζί με τους συνεργάτες του. Το τραγούδι έγινε ακόμη πιο δυναμικό, ώστε να εκμεταλλευθεί στο έπακρο τόσο τις φωνητικές, όσο και τις χορευτικές ικανότητες της Silia και να εντυπωσιάσει επί σκηνής.

Kelly Sweeney και Guy Groove ξεκίνησαν να ετοιμάζουν την χορογραφία

Οι διάσημοι χορογράφοι που επέλεξε το ΡΙΚ ώστε να ετοιμάσουν την χορογραφία της Silia για τον διαγωνισμό, έχουν λάβει το τραγούδι τις προηγούμενες ημέρες και βρίσκονται πλέον στην φάση της δημιουργίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ενθουσιάστηκαν από το τραγούδι και έχοντας ήδη δουλέψει με την Silia στο παρελθόν και γνωρίζοντας τι είναι ικανή να κάνει επί σκηνής, προετοιμάζουν κάτι πολύ υψηλών απαιτήσεων, που θα απογειώσει το κομμάτι.

Αμέσως μετά τις γιορτές η Silia θα μεταβεί στο Λος Άντζελες όπου θα παραμείνει περίπου μία εβδομάδα, για τις πρώτες πρόβες της με τους χορογράφους της.

Εντυπωσιακά led για την εμφάνιση της Silia

Εκτός όμως από την χορογραφία της, η καλλιτεχνική ομάδα προετοιμάζει και τα led τα οποία θα συνοδεύσουν στις οθόνες μας, την εμφάνιση της Silia. Ήδη υπάρχει έτοιμο το concept και τις επόμενες ημέρες, ουκρανική εταιρεία που δημιούργησε τα led τόσο για την εμφάνιση της Stefania, όσο και της Amanda, θα αναλάβουν την πραγμάτωσή τους.

Αυτό που μπορούμε να σας πούμε στην παρούσα φάση είναι πως τα led θα παίξουν και αυτά τον δικό τους ρόλο στην εμφάνιση της Silia και είμαστε σίγουροι πως και ο πιο δύσπιστος τηλεθεατής θα ικανοποιηθεί από το αποτέλεσμα.

Τι ακολουθεί;

Αμέσως μετά το ταξίδι της στο Λος Άντζελες, η Silia Kapsis θα επιστρέψει στην Κύπρο για εμφανίσεις στα media, αλλά και για να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα του video clip, που αυτή τη χρονιά θα λάβουν χώρα αποκλειστικά στο νησί της Αφροδίτης. Μετά και το τέλος των γυρισμάτων του video clip θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, όπου θα κάνει αντίστοιχες εμφανίσεις στα ΜΜΕ της χώρας μας. Το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουαρίου/αρχές Μαρτίου, φυσικά μέσα από την συχνότητα του ΡΙΚ.

Η Silia θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι και τον Μάιο, πραγματοποιώντας και τις τελικές της πρόβες για το διαγωνισμό.

Η κυπριακή αποστολή συνεχίζει με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, τις προετοιμασίες της για την Eurovision 2024, κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους, ελπίζοντας όμως πως θα καταφέρει να εντυπωσιάσει και να βρεθεί ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, από την 12η, πολύ καλή φετινή επίδοση του Andrew Lambrou.

 

eurovisionfun.com