Σασμός – επόμενα επεισόδια: Ένας απρόσμενος μάρτυρας έρχεται να προσφέρει άλλοθι στο Μαθιό

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», ππου θα προβληθούν την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 21:00.

Ο Γιώργος διώχνει τη Θοδώρα, και αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στην προσέγγιση της Εύας.

Σασμός: Επεισόδιο 51, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Ο Αντώνης προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια για το θάνατο του Λάζαρου. Την ίδια στιγμή, η αποκάλυψη του Παύλου στον Αντρέα για τη μητέρα του, τον εξαγριώνει ακόμη περισσότερο, θέτοντας το σχέδιο της εξόντωσης του Μαθιού σε εφαρμογή.

Ο Γιώργος διώχνει τη Θοδώρα, και αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στην προσέγγιση της Εύας. Η Μαρίνα προσπαθεί να μεταπείσει την Αργυρώ για τον Αστέρη, αλλά εκείνη δεν ακούει κουβέντα. Ένας απρόσμενος μάρτυρας θα φτάσει, για να προσφέρει στο Μαθιό άλλοθι για τη νύχτα του φόνου, ανοίγοντας ξανά τον κύκλο των υπόπτων.

Σασμός: Επεισόδιο 52, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Ο Αστέρης, ανάστατος από τη φυγή της Αργυρώς, κάνει απέλπιδες προσπάθειες να την εντοπίσει. Η Καλλιόπη απειλεί Θεούς και δαίμονες, δε συνειδητοποιεί ωστόσο, το μεγαλύτερο κίνδυνο που διατρέχει… Η άφιξη του νέου εισαγγελέα, Χρήστου Γιακωβάκη, ανατρέπει τις ισορροπίες. Το άλλοθι του Μανόλη στο Μαθιό του ανοίγει την πόρτα της εξόδου από τη φυλακή, την ώρα που ο Αντρέας συνεχίζει να προετοιμάζει το σχέδιο εξόντωσής του.

Η Μαρίνα καταφέρνει να εντοπίσει την Αργυρώ, συνεχίζοντας τις προσπάθειες να μάθει τι είναι αυτό που οδήγησε το παιδί της σ’ αυτή την παράτολμη κίνηση. Ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να τη φέρει πίσω, την ίδια ώρα που μία απρόσμενη ομολογία, θα ταράξει και πάλι τα νερά και θα ανατρέψει τις ισορροπίες…

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν:Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν:Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Σασμός: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

 

newsit.gr