Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο τρέχει με ανοιχτή πόρτα στην Τσιμισκή – Η απάντηση ΟΑΣΘ

«Πρώτιστο μέλημα του ΟΑΣΘ είναι η ασφάλεια των επιβατών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση

Απάντηση για βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα στα social media με λεωφορείο να κινείται στους δρόμους της πόλης με την πόρτα ανοιχτή έδωσε, μέσω ανακοίνωσής της η διοίκηση του ΟΑΣΘ.

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Από το πρωί αναπαράγεται βίντεο, το οποίο δείχνει λεωφορείο να κυκλοφορεί σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, έχοντας ανοιχτή την μπροστινή πόρτα.

Το περιστατικό είναι άγνωστο στον ΟΑΣΘ, υπό την έννοια ότι δεν καταγγέλθηκε από επιβάτη, πολίτη ή εργαζόμενο στις υπηρεσίες του Οργανισμού. Ωστόσο διερευνάται, προκειμένου να διευκρινιστεί πότε συνέβη, για ποιον λόγο ήταν ανοιχτή η πόρτα, αν επρόκειτο για βλάβη, σε τι ενέργειες προχώρησε ο οδηγός, αν πρόκειται για λεωφορείο του ΟΑΣΘ ή άλλου παρόχου συγκοινωνιακού έργου, αν πρόκειται για δρομολόγιο με επιβάτες ή όχημα εκτός υπηρεσίας κλπ. Με τις διευκρινίσεις αυτές, θα αποδοθούν και τυχόν ευθύνες, καθώς πρώτιστο μέλημα του ΟΑΣΘ είναι η ασφάλεια των επιβατών.

Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό αυτό δεν χαρακτηρίζει την κατάσταση του στόλου του Οργανισμού, ο οποίος συντηρεί τα λεωφορεία του.

Θερμή παράκληση του ΟΑΣΘ είναι ανάλογα περιστατικά να αναφέρονται στον Οργανισμό, προκειμένου να αντιμετωπίζονται με τον δέοντα τρόπο».

 

typosthes.gr