Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Η Μιράντα ζητά από τον Σίμο να συναντηθούν κρυφά

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 20:00.

Η Νικολέτα κατηγορεί την Μιράντα για την απόφαση της να μη προχωρήσει στην επέμβαση και εύχεται να μη την είχε γνωρίσει ποτέ.

Παράδεισος των κυριών: Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 20:00

Η Μιράντα πηγαίνει στο σπίτι που μένουν με τον Ντίνο, να μαζέψει τα πράγματα της και να φύγει. Εκεί, όμως, θα συναντήσει κάποιον που θα κάνει τα πάντα για να την μεταπείσει…

Ο Πάρης χαρούμενος, ετοιμάζεται να πουλήσει το πρώτο του διαμέρισμα. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι όπως φαίνονται… Πίσω από το πρόσωπο της υποτιθέμενης αγοράστριας, κρύβεται μια πληρωμένη ηθοποιός που βοηθάει να τον μπλέξουν ανεπανόρθωτα…

Ο Σωτήρης αποκαλύπτει στην Όλγα κάτι, σε σχέση με το κοντινό παρελθόν του Αποστόλη, που την κάνει έξαλλη για άλλη μια φορά και αποφασίζει να τον επισκεφτεί στο κρατητήριο.

Η Μιράντα, ζητά από τον Σίμο να συναντηθούν, κρυφά από όλους, για να του ζητήσει μια χάρη.

Παράδεισος των κυριών: Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 20:00

Παραμονή Χριστουγέννων στο λαμπερό πολυκατάστημα και όλοι έχουν τους λόγους τους να είναι μελαγχολικοί. Πολλοί στερούνται τους αγαπημένους τους, αλλά έχουν παρηγοριά την οικογένεια του Παραδείσου.

Η Νέλλυ ολοκληρώνει το σχέδιο του Σίμου και ο Πάρης συλλαμβάνεται. Η Γεωργία ενημερώνει ότι θα επιστέψει σύντομα στη θέση της στον Παράδεισο και αυτό σημαίνει ότι μια από τις νέες πωλήτριες, η Στέλλα ή η Ευδοξία, θα πρέπει να φύγει. Τι θα σκαρφιστεί η Στέλλα για να εξασφαλίσει την θέση της στον Παράδεισο;

Η Νικολέτα κατηγορεί την Μιράντα για την απόφαση της να μη προχωρήσει στην επέμβαση και εύχεται να μη την είχε γνωρίσει ποτέ. Η Μιράντα νιώθει ενοχές και αποφασίζει τελικά να κάνει το δώρο ζωής στη Νικολέτα. Μια κίνηση όμως του Φώτη έρχεται να ανατρέψει τα πάντα.

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα.

Ομάδα σεναρίου: Γεωργία Μαυρουδάκη, Λαμπρινή Σκρέκα, Μαριαλένα Ροζάκη, Αντώνης Χαϊμαλίδης.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Σταμάτης Πατρώνης, Γεωργία Ζήση.

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS S.A Γιάννης Καραγιάννης

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction Aurora Tv

 

newsit.gr