Το προξενιό της Ιουλίας: Ένας εφιάλτης της Ιουλίας γίνεται πραγματικότητα

Συγκλονιστικά αναμένονται τα επόμενα επεισόδια στο «Προξενιό της Ιουλίας». Τι θα δούμε αναλυτικά σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου.

Το προξενιό της Ιουλίας: Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Η ξαφνική επιστροφή του Χρήστου στο σπίτι σοκάρει κι αναστατώνει τον Γιωργίκη, που φοβάται πως η αντίδραση του γιού του στον επικείμενο γάμο του με την Ιουλία, μπορεί να είναι απρόβλεπτη.

Σε αντίθεση, με αυτό, η Ιουλία που δείχνει να συμπαθεί τον Χρήστο, αρχίζει να εκτιμά τον μέλλοντα σύζυγό της, βλέποντας στο πρόσωπο του Γιωργίκη έναν καλό πατέρα, που προσπαθεί με τον τρόπο του, να προστατεύσει το παιδί του. Την ίδια ώρα, ένας άλλος πατέρας, ο Στασινόπουλος, δηλώνει στην Κατερίνη πως θέλει για σύζυγο της Φιλιώς τον γιατρό Γκλαβάνη, κάτι που η μεγάλη του κόρη αρνείται πεισματικά.

Την ίδια ώρα, και ενώ ο διοικητής χωροφυλακής, στριμώχνει τον Ζαφείρη για να του ομολογήσει την συμμετοχή του στον μυστηριώδη θάνατο του Φώτη, δέχεται και ο ίδιος πιέσεις από τον Γιωργίκη και την Στάσα, να ’ναι ο κουμπάρος στον επικείμενο γάμο του φίλου του με την Ιουλία. Στην προσπάθειά του να τ’ αποφύγει ο ίδιος, ο κλήρος θα πέσει στην Φιλιώ, που θέλοντας και μη δέχεται, κάνοντας έναν εφιάλτη της Ιουλίας να γίνει πραγματικότητα.

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης

Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός, Νίκος Ζαπατίνας

Παραγωγή: Primaviosione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 22:40.

 

newsit.gr