Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο – Διασωληνωμένος 57χρονος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάφο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 57χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4 το απόγευμα 76χρονος καθώς οδηγούσε το όχημά του στον δρόμο Στουρμπιού προς Τσάδα, έχοντας συνοδηγό την σύζυγό του και την εγγονή του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος, έχοντας συνοδηγό την σύζυγό του και στο πίσω κάθισμα δύο ανήλικα παιδιά.

Από την σύγκρουση το δεύτερο όχημα περιστράφηκε εντός του δρόμου και αφού εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με όχημα 57χρονου.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά ο 57χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως κρίσιμη.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν ελαφριά άλλα τέσσερα πρόσωπα, οι οποίοι αφού εξετάστηκαν, κρατήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για νοσηλεία.

Σημειώνεται ότι, έγινε έλεγχος αλκοόλης στους οδηγούς με μηδενική ένδειξη.

 

sigmalive.com