Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενα επεισόδια: Η Μαργαρίτα προχωράει σε αποκαλύψεις για τους δύο φόνους

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45. Ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να απομακρύνει την Πέρσα από τη ζωή του, ενώ παράλληλα διεκδικεί να γίνει διευθυντής του σχολείου.

Η Χρύσα αρχίζει να υποπτεύεται τον Σταματάκη και στρέφει την έρευνά της στο πρόσωπό του. Τι αποκαλύπτει τελικά η Μαργαρίτα και για τον φόνο του γυμναστή και για τη δολοφονία της γυναίκας του Σταματάκη;

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, ώρα 21:45

Επεισόδιο 31ο: Ο Σταματάκης προφασίζεται ότι χτύπησε τον Νικόλα για να προστατέψει την Πέρσα από τη βίαιη συμπεριφορά του. Η Πέρσα προκαλεί για μία ακόμα φορά εκνευρισμό και στους δύο, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες. Αυτή τη φορά, όμως, ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να την απομακρύνει από τη ζωή του.

Ο Πέτρος κρύβει από την Υπηρεσία Πληροφοριών ότι ο Λημνιός τον κατάλαβε στην παρακολούθηση που έκανε. Ο Σταματάκης απειλεί τον Βασίλη ότι αν μιλήσει στην Αστυνομία, θα μιλήσει στον γιο του που αγνοεί ότι ο Βασίλης είναι ο πραγματικός του πατέρας.

Ο Λημνιός παραδέχεται στη Δάφνη ότι παρακολουθούσε τη γραμματέα της για λόγους ασφαλείας. Ο Λάκης θυμώνει με την επιμονή της Μπετίνας να δικαιολογεί τον Τόλη και προσπαθεί να της εξηγήσει ότι η κόρη τους κινδυνεύει. Η Ζωή του ζητάει να μην προχωρήσει με το διαζύγιο.

Η Αμάντα βάζει ιδέες στην Έφη για τον Γιώργο. Μήπως είχε βοήθεια από κάποιον άλλο για να στήσει την παγίδα με τα ναρκωτικά στη Μαργαρίτα; Η Χρύσα αρχίζει για πρώτη φορά να υποπτεύεται σοβαρά τον Σταματάκη και στρέφει την έρευνά της στο πρόσωπό του.

Ο Αχιλλέας ρίχνει το βάρος στον Ίκαρο σχετικά με το άτυχο τέλος του πρώην φοιτητή που τον κατασκόπευε, για να πείσει τον Μάκη να συνεχίσει να δουλεύει για εκείνον.

Γιατί η Μαργαρίτα ζητάει βοήθεια από την Αστυνομία; Ποιο είναι το τραγικό μυστικό που θα ανακαλύψει ο Γιώργος;

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024, ώρα 21:45

Επεισόδιο 32ο: Ποια σχέση έχει η γραμματέας της Καμβύση με την Υπηρεσία Πληροφοριών που θέλει να εξαφανίσει τον Λημνιό; Ο Βασίλης προσπαθεί να εξηγήσει στον Γιώργο την αλήθεια για τη σχέση του με τη μητέρα του μαθητή, χωρίς όμως να μπορεί να κατευνάσει την εφηβική του οργή.

Η Χρύσα υπόσχεται να προστατέψει τη μαθήτρια που θα τους δώσει πληροφορίες, αλλά φοβάται να την εμπιστευτεί. Ο Κάσδαγλης ζητάει από τον Νικόλα να προσεγγίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Κολλεγίου και να τους ενημερώσει με λεπτομέρειες για τη δράση του Σταματάκη.

Η Δάφνη έχει κι άλλους λόγους να αμφιβάλλει για την αξιοπιστία του Λημνιού. Ποιος από τους μαθητές που αποβλήθηκαν πέρυσι για διακίνηση ναρκωτικών, επιστρέφει στο σχολείο; Για ποιο λόγο ανησυχούν κάποιοι μαθητές;

Τι θα μάθει η Δάφνη από την κόρη της και θα αποσύρει τη στήριξή της στο πρόσωπο του Σταματάκη; Τι περιμένει ο Σταύρος και δεν μιλάει για όσα ξέρει;

Ο Νικόλας απευθύνεται επίτηδες στον συνεργάτη του Ίκαρου που εκπροσωπεί νομικά το ΔΣ του σχολείου και του ζητάει να έρθει σε επαφή μαζί τους. Θέλει να υποβάλει υποψηφιότητα για διευθυντής του σχολείου.

Τι αποκαλύπτει τελικά η Μαργαρίτα και για τον φόνο του γυμναστή και για τη δολοφονία της γυναίκας του Σταματάκη;

Όταν παραδέχεται ότι αυτή χάκαρε τις κάμερες, γίνεται σαφές ότι κάποιος άλλος χρησιμοποίησε επίσης τα προγράμματά της για να χακάρει τα κινητά. Ποιον ενοχοποιούν τα στοιχεία της; Θα προλάβει η Αστυνομία να συλλάβει τον ένοχο;

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς

Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου

Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου

Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος

Executive producer: Άννα Λεμπέση

Παραγωγός: Νίκος Κάλης

Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.

Παραγωγή: ΕΡΤ

 

newsit.gr