Τα ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ – One night Stand Up comedy στη Σφεντόνα

Με την εμφάνιση του κωμικού Κωνσταντίνου Ραβνιωτόπουλου, υποδέχεται η Σφεντόνα το καινούριο έτος, με την stand up παράσταση με τίτλο: Τα ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ, που θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου, στις 9 μ.μ.

Σε μια εκρηκτική παράσταση 85 λεπτών, ο έμπειρος κωμικός Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, θα προσφέρει γέλιο με τα ευτράπελα των γιορτών, τους κουραμπιέδες και τα γκουρμέ μενού των εστιατορίων, τις συμμορίες με τα κάλαντα. Φυσικά, από τη σάτιρα του δεν θα ξεφύγουν οι παγκόσμιες γιορτές, οι εξωτικοί προορισμοί, τα γνωστά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, και οι εορτινοί οργασμοί.

Λίγα λόγια για τον κωμικό:

O Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος έχει λάβει μέρος σε πάνω από 35 θεατρικές παραγωγές και με αρκετούς πρωταγωνιστικούς ρόλους. Κάνει stand up comedy 30 χρόνια, έχει σκηνοθετήσει 5 έργα με τις ερασιτεχνικές ομάδες «ταξιδευτές» και «μέλισσες», έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, σε πάνω από 20 πρωταγωνιστικά τηλεοπτικά σποτ, σε 5 κινηματογραφικές ταινίες, συμπαρουσιαστής σε δύο τηλεπαιχνίδια.

Επίσης ήταν για 8 χρόνια στην συντακτική ομάδα της εκπομπής «Αλ τσαντίρι news», ενώ στο διαδίκτυο, σε συνεργασία με το comedylab έχει δημιουργήσει δύο δικές του σειρές. Το 2018 παρουσίασε τον μονόλογο «ο άνθρωπος σκύλος» για τον οποίο και ήταν υποψήφιος για βραβείο Ά αντρικού ρόλου στα θεατρικά βραβεία Θεσσαλονίκης.

 

Τα ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου, στις 9 μ.μ.
Τοποθεσία: Σφεντόνα, Ολυμπιάδος 50

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ – Κρατήσεις: 2310 23 77 74