Ένταση Πισπιρίγκου με την εισαγγελέα – «Με ειρωνευτήκατε» – «Έκανα λάθος κινήσεις με τον Δασκαλάκη αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την Τζωρτζίνα»

«Είναι λανθασμένες οι κινήσεις μου με τον κ. Δασκαλάκη, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την πορεία του παιδιού μου», δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου δεχόμενη κατά την απολογία της «βροχή» ερωτήσεων από την εισαγελλέα για τα μηνύματα που αντάλλαζε με τον πρώην σύζυγό της, όσο η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ένα ακόμη ξέσπασμα κατά την απολογία της σήμερα, Πέμπτη (18.01.24), όταν η εισαγγελέας αναφέρθηκε επανειλημμένα στα μηνύματά της προς τον Μάνο Δασκαλάκη, ρωτώντας την ξανά και ξάνα για όσα του έγραφε, τη στιγμή που η Τζωρτζίνα έκανε εμετούς μετά τη μαγνητική της.

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγόρησε την εισαγγελέα ότι την «ειρωνεύτηκε», κάνοντας λόγο για «χαροκαμένο πατέρα» και «άσπλαχνη μάνα».

«Αυτό που μου δίνουν σαν ”κίνητρο” το θεωρώ ανούσιο και χαζό. Αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Είναι λανθασμένες οι κινήσεις μου με τον κ. Δασκαλάκη, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την πορεία του παιδιού μου», τόνισε η κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της.

Εισαγγελέας: Στις 18/1 του λέτε «πόσες φορές ξύπνησες το βράδυ για την Τζωρτζίνα» και «σου είπα να σκεφτείς καλά αυτό που πας να κάνεις γιατί μετά δε θα έχει επιστροφή». Σας απαντάει ο κ. Δασκαλάκης «ξεκάθαρα κάθομαι για το παιδί». Και στις 09.16 του λέτε «θα έπρεπε να μην τα λες όλα αυτά με παιδί ανάπηρο. Ο θεός θα σε τιμωρήσει. Αναρωτήθηκες ποτέ αν η δύναμη μου είναι να είμαστε μαζί για να είμαι στην Τζωρτζίνα». Και σας απαντάει «θες να το αναλάβω εγώ το παιδί για να μην έχεις το βάρος;» Και του λέτε «θες να πάρω το παιδί και να φύγουμε;» Και ενώ του μιλάτε για το παιδί σας, εσείς συνεχίζετε να του λέτε για τα ρούχα του, πότε θα έρθει να πάρει τα ρούχα του. Εσάς τελικά τι σας απασχολούσε;

Πισπιρίγκου: Το είπα! Ότι είχα δύο πράγματα να διαχειριστώ. Τώρα καταλαβαίνω τα λάθη μου και καταλαβαίνω ότι κάποια πράγματα έπρεπε να τα διαχειριστώ διαφορετικά αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την κατηγορία που έχω. Αυτό που μου δίνουν σαν ”κίνητρο” το θεωρώ ανούσιο και χαζό. Αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Είναι λανθασμένες οι κινήσεις μου με τον κ. Δασκαλάκη, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την πορεία του παιδιού μου. Τώρα γίνεται η συζήτηση αυτή επειδή κατηγορούμαι. Αν δεν υπήρχε η κατηγορία μου δε θα τα συζητήσουμε, γιατί η σχέση μας ήταν πάντα έτσι. Έτσι μιλούσαμε πάντα, ήμασταν και οι δυο έντονοι χαρακτήρες.

Εισαγγελέας: Στις 18/1 το παιδί σας έχει κάνει μαγνητική, δεν είναι καλά, κάνει εμετούς και εσείς σε μηνύματα φαίνεται να ασχολείστε με το τι σας είπε ο δικηγόρος σας για την αίτηση διαζυγίου. Επίσης, σας λέει σε μήνυμα ότι θέλει να βλέπει το παιδί του και του απαντάτε «θα το βλέπεις το παιδί μη μου πρήζεις τα αρ@@δια». Εσείς που μας έχετε πει ότι δε βρίζετε!

Πισπιρίγκου: Ήταν μηνύματα της στιγμής!

Εισαγγελέας: Σας διαβάζω κυρία κατηγορούμενη τα μηνύματα ενός ολοκλήρου 24ωρου! Όχι μιας στιγμής! Αυτά είναι μηνύματα μιας ολόκληρης ημέρας, ποιας στιγμής;

Εισαγγελέας: Σε μήνυμά σας, έχετε στείλει “μόνο το παιδί; εγώ;”

Πισπιρίγκου: Ναι του κάνω τα παράπονα που έλεγα και στην κυρία Πρόεδρο. Θα το έβλεπε το παιδί.

Εισαγγελέα: Μα του είπατε ότι θα αλλάζατε κλειδαριά.

Πισπιρίγκου: Ε ναι τι σχέση έχει αυτό; Τι είναι το σπίτι, ξενοδοχείο; Λάθος μου εκείνη την ώρα, ασχολήθηκα και με τα ρούχα. Ήθελα να πάρει τα ρούχα. Ασχολιόμουν με τα ρούχα αλλά ασχολιόμουν με το παιδί. Δεν άφησα το παιδί μου ούτε για ένα λεπτό. Με ειρωνεύτηκατε.

Εισαγγελέας: Εγώ;

Πισπιρίγκου: Και εσείς λέτε για τον χαροκαμένο πατέρα. Η άσπλαχνη μάνα. Τι να πω..

Εισαγγελέας: Του έχετε γράψει σε μήνυμα ότι η Τζωρτζίνα ήταν στο σπίτι μόνη της, με το μωρό. Και του λέτε «ότι θα κρατήσει το μωρό η Τζωρτζίνα». Και κοιτάξτε να δείτε κυρία μου, εμένα δε με νοιάζει τι λέγατε και τι κάνατε με τον κ. Δασκαλάκη. Σαν μάνα σας ρωτάω, αφήνατε το μωρό με την Τζωρτζίνα, 8 ετών τότε;

Πισπιρίγκου: Δεν είχε γίνει αυτό, έτσι του το είπα, γιατί είχα υποψιαστεί τη σχέση του με την νονά της Τζωρτζίνας. Τα έστελνα επίτηδες.

Εισαγγελέας: Δεν κατηγορείστε για την σχέση σας κυρία κατηγορούμενη. Απλά στα μηνύματα σας αναφέρεστε στην Τζωρτζίνα. Η κουβέντα σας συνεχίζεται και του λέτε «μου σπας τα νεύρα» και «θέλω να φύγεις» και σας απαντάει «ό,τι θες στείλε μου, αλλά υπάρχει ένα παιδί στη μέση και θέλω να βλέπω το παιδί μου». Και εσείς συνεχίζετε ενώ ο άνθρωπος σας μιλάει για το παιδί σας!

 

tempo24.news