Χανιά: Φρίκη με τις αποκαλύψεις στην υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικων

Ανατριχίλα από τις φρικιαστικές πτυχές της υπόθεσης ασέγειας ανηλίκων

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται κατά τη διάρκεια της δίκης που είναι σε εξέλιξη στο μεικτό ορκωτό εφετείο στα Χανιά φρικιαστικές πτυχές της υπόθεσης ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων αγοριών κάτω των 12 ετών από 41χρονο σήμερα Ελληνοαμερικανό πολίτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος κατηγορείται για τέλεση γενετήσιων πράξεων σε ανήλικους την περίοδο 2017 έως 2019 σε βάρος τριών συνολικά ανηλίκων παιδιών τα οποία υποτίθεται πως ενίσχυε στα αγγλικά, στην περιοχή του Ταυρωνίτη.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 41χρονος με υπόσχεση να τα αφήσει να παίξουν playstation ανάγκασε σε πεολειχία παιδί κάτω των 12 ετών ενώ αποπειράθηκε να θωπεύσει τα μόρια τριών παιδιών με την υπόσχεση ανταλλαγμάτων. Κατηγορείται ακόμα και πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε άλλους ανήλικους σε βαθμό πλημμελήματος.

Η δίκη του 41χρονου ξεκίνησε με την κατάθεση της μητέρας ενός εκ των φερόμενων θυμάτων του. Όπως ανέφερε η μητέρα μετακόμισε στο χωριό το 2014 από την Αθήνα μετά από διαζύγιο και εμπιστεύτηκε τη μητέρα του κατηγορούμενου ως μπέιμπι σίτερ για το 5χρονο τότε παιδί της. Ο κατηγορούμενος εφόσον υπήρχαν καλές σχέσεις προσφέρθηκε να υποστηρίξει το παιδί στα αγγλικά όταν ήταν 8 χρονών, για να γίνει όπως έλεγε ο καλύτερος στο φροντιστήριο.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, εκεί συγκεντρώνονταν και άλλα παιδιά της γειτονιάς για τον ίδιο λόγο, χωρίς ποτέ να υποψιαστούν οι γονείς ότι κάτι μεμπτό μπορεί να συνέβαινε.

Αργότερα η ίδια ενημερώθηκε από την αστυνομία ότι το σπίτι του κατηγορούμενου ήταν υπό παρακολούθηση για όπλα και για πορνογραφικό υλικό!

Όπως είπε, μετά το σοκ, ρώτησε τον γιο της τι συνέβαινε και το παιδί προχώρησε σε αποκαλύψεις για το τι συνέβαινε, λέγοντας πως ο κατηγορούμενος του κατέβαζε το παντελόνι για να γελάνε, ότι τους φιλούσε το μόριο, τους έβαζε πορνογραφικό υλικό και τον απειλούσε με όπλα ότι αν μιλούσε θα σκότωνε τη μητέρα του.

Σημειώνεται ότι από τη μεριά του ο 41χρονος κατηγορούμενος αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες και δηλώνει αθώος.

 

newsbomb.gr