Παράδεισος των κυριών: Ο Πάρης κατηγορεί ευθέως τον Σίμο ότι τον παγίδευσε

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στις 20:00.

Ο Σίμος και ο Χριστόφορος προσπαθούν να πείσουν την Αμαλία να προχωρήσει σε μήνυση, αλλά η Βικτώρια την αποθαρρύνει προειδοποιώντας τη για την κοινωνική κατακραυγή, που συνεπάγεται ο βιασμός για μια γυναίκα.

Παράδεισος των κυριών: Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, επεισόδιο 69

Ο Χριστόφορος εισβάλει έξαλλος στο σπίτι των Βασιλείου αποφασισμένος να κλείσει τον Πάρη στη φυλακή και να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την κηδεμονία του παιδιού της Γεωργίας. Η στάση του τρομάζει τους Βασιλείου και εξοργίζει την Γεωργία.

Για τον Πάρη το ποτήρι ξεχείλισε. Κατηγορεί ευθέως τον Σίμο ότι τον παγίδευσε και του λέει ότι είναι αποφασισμένος να τον ξεσκεπάσει. Μπορεί η μαρτυρία του Στέφανου για την παρουσία της Νέλλυς και του Σίμου στο σπίτι του Ρένου να είναι η αρχή του νήματος για την αποκάλυψη της αλήθειας;

Η Ζαχαρούλα καταφέρνει να το σκάσει από το σπίτι, όταν όλοι είναι για ύπνο και συναντά τον Βύρωνα, αλλά θα την ανακαλύψουν… Ο Σίμος και ο Χριστόφορος προσπαθούν να πείσουν την Αμαλία να προχωρήσει σε μήνυση, αλλά η Βικτώρια την αποθαρρύνει προειδοποιώντας τη για την κοινωνική κατακραυγή, που συνεπάγεται ο βιασμός για μια γυναίκα.

Τι θα αποφασίσει όμως η Αμαλία όταν ακόμα και η Μιράντα την ενθαρρύνει να μηνύσει τον βιαστή της;

 

newsit.gr