Αταμάν σε φίλους του Ολυμπιακού: Άλλαξαν οι καιροί, εγώ είμαι εδώ και θα κερδίσω

Η σχέση του με τον Γιαννακόπουλο

Λίγες μέρες πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Εργκίν Αταμάν παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη στο επίσημο κανάλι του ΟΠΑΠ του Youtube μιλώντας για την σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τις συναντήσεις του με τους φίλους του «τριφυλλιού», αλλά και τις απαντήσεις που δίνει σε αυτούς του Ολυμπιακού όταν του πιάνουν κουβέντα.

Σχετικά με την σχέση που έχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο τούρκος τεχνικός, δήλωσε: «Πιστεύω οτι στην πρώτη συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, τον πρόεδρο, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είδα οτι είχε πολύ μεγάλη επιθυμία να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης. Είδα οτι είχε τη θέληση να ξεκινήσει αυτή την “επανάσταση” μαζί μου. Και εκείνη την περίοδο, πίστευα οτι η θητεία μου στην Εφές είχε τελειώσει. Και βεβαίως μου άρεσε το project και πίστεψα σε αυτό. Πάντα ξεκινάω να κάνω κάτι όταν μου αρέσει το project και πάντα θέλω όλοι να πιστεύουν σε αυτό. Γιατί αν πιστεύω μόνο εγώ και ο πρόεδρος, δεν έχει σημασία. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να πιστέψουν οι παίκτες και ο κόσμος».

«Σέβομαι πολύ και την οικογένειά του, γιατί ο πατέρα του και τα άλλη μέλη έκαναν τον Παναθηναϊκό μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πολλοί μου έλεγαν πριν έρθω εδώ “Εργκίν είσαι δύσκολος άνθρωπος, αλλά και ο Γιαννακόπουλος είναι πολύ δύσκολος. Πως θα τα βρείτε μεταξύ σας”. Και είπα: “Μου αρέσει περισσότερο να έχει κάποιος αυτά τα συναισθήματα, να θυμώνει, να αντιδράει και να χαιρόμαστε μαζί».

Στην ερώτηση για το πόσες selfies του ζητάνε να βγάζει την ημέρα, ο Αταμάν είπε: «Περίπου 50 την ημέρα. Μου ζητάνε παντού, σε κάθε εστιατόριο, παντού στον δρόμο, στην παραλία», ενώ σχετικά με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρίσκει στον δρόμο, τόνισε: «Μου λένε ευχαριστώ. Μου ζητάνε το 7ο αστέρι και φυσικά να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και τους τίτλους. Ομως είμαι πολύ χαρούμενος που συναντώ εδώ στην Γλυφάδα και φιλαθλους του Ολυμπιακού και ο περισσότεροι μου λένε “είμαστε με τον Ολυμπιακό, σεβόμαστε την δουλειά σου, όμως εμείς θα κερδίσουμε”. Και τότε εγώ τους λέω: “Συγγνώμη, οι καιροί έχουν αλλάξει. Εγώ είμαι εδώ τώρα και θα κερδίσω».

 

newsbeast.gr