Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενο επεισόδιο: Η Λέτα προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φιλία της με τον Γιώργο

Μη χάσετε τις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που θα μεταδοθεί τηn Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024,

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο και τον Φλωρή και γιατί φλερτάρουν με τον κίνδυνο; Τι συμβαίνει με τη Δάφνη και τον Ίσσαρη;

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, επεισόδιο 44ο

Η Καμβύση πιέζεται να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα εναντίον του αντιπάλου της. Ο Νικόλας εξηγεί στον Ίκαρο ότι η βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στον Αχιλλέα, είχε να κάνει με τον Μάκη. Θεωρεί ότι ο Αχιλλέας τον έμπλεξε και πολύ άδικα τον τιμωρεί ο Ίκαρος.

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο και τον Φλωρή και γιατί φλερτάρουν με τον κίνδυνο; Τι συμβαίνει με τη Δάφνη και τον Ίσσαρη; Η Μαργαρίτα προσπαθεί να βοηθήσει την Πέρσα στις υποψίες της. Πιστεύει ότι ο Φλωρής, πέρυσι, δεν είχε μπλέξει μόνο με τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο Ίκαρος συγχωρεί τον Μάκη και τον δέχεται πίσω στο μάθημά του. Η Μπετίνα αρχίζει να πνίγεται μέσα στο σπίτι και θέλει να κάνει αλλαγές στη ζωή της.

Η Λέτα προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φιλία της με τον Γιώργο, αλλά εκείνος δεν θέλει. Γιατί ανησυχεί ο Νικόλας για εκείνον και τη μεταστροφή του χαρακτήρα του; Ποιες θα είναι οι τραγικές συνέπειες για τον Φλωρή και τον Γιώργο;

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς

Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης

Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση

Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου

Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου

Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος

Executive producer: Άννα Λεμπέση

Παραγωγός: Νίκος Κάλης

Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.

Παραγωγή: ΕΡΤ

 

newsit.gr