Το Ναυάγιο – επόμενo επεισόδιo: Η Λίνα και η Βάσω θα πλησιάσουν στα μυστικά της δικής τους οικογένειας

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:50.

Η Αλίκη δεν χάνει χρόνο να ενημερώσει τον Παντελίδη ότι ο νεκρός άφησε ένα σημείωμα που τον αφορά, ενώ ο Μιχάλης και ο Γιώργης περνούν στην αντεπίθεση και πραγματοποιούν μια πολύ σημαντική συνάντηση.

Το Ναυάγιο: Επεισόδιο 62 (Τρίτη 20 Φεβρουαρίου)

Ο Πέτρος βλέπει την Ειρήνη να μπαίνει νύφη στην εκκλησία και νιώθει ότι τη χάνει για πάντα. Ο Ιπποκράτης πλέει σε πελάγη ευτυχίας μέχρι που ο Ορφέας του λέει πως είδε τον Αντώνη στον γάμο.

Ο Πέτρος καταλαβαίνει πως ο Στελής τον αναγνώρισε και δεν έχει πια άλλη επιλογή από το να το σκάσει και να φύγει από την Αθήνα για πάντα. Τα νέα της αυτοκτονίας του Μάριου φέρνουν μεγάλη αναστάτωση.

Η Αλίκη δεν χάνει χρόνο να ενημερώσει τον Παντελίδη ότι ο νεκρός άφησε ένα σημείωμα που τον αφορά, ενώ ο Μιχάλης και ο Γιώργης περνούν στην αντεπίθεση και πραγματοποιούν μια πολύ σημαντική συνάντηση, από την οποία θα κριθούν πολλά.

Οι αναμνήσεις του ναυαγίου είναι έτοιμες να ξαναβγούν στο φως, ενώ η Λίνα και η Βάσω θα πλησιάσουν στα μυστικά της δικής τους οικογένειας, όταν αποφασίσουν να μιλήσουν στον πατέρα τους για να βοηθήσουν τον Άγγελο.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς

CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας

 

newsit.gr