Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τον καβγά μεταξύ οπαδών στην κατεχόμενη Λευκωσία

Άλλα 4 άτομα συνελήφθησαν σήμερα για τον καβγά μεταξύ αντίπαλων ομάδων στην εντός των τειχών κατεχόμενη Λευκωσία το βράδυ της Πέμπτης. Υπό κράτηση τελούν ήδη 14 άτομα με χθεσινή απόφαση του «επαρχιακού δικαστηρίου» Λευκωσίας και τον «δικαστή» να λέει ότι οι εχθροπραξίες αντίπαλων ομάδων στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν προκαλέσει οργή στην κοινωνία.

Ο τ/κ Τύπος γράφει για «εφιαλτική νύχτα» καθώς οι ομάδες των νεαρών πετούσαν μεταξύ τους πέτρες και μπουκάλια μπύρας, αλλά και προς κέντρο διασκέδασης μπροστά στο οποίο συνέβησαν τα γεγονότα, με τους θαμώνες να «παθαίνουν πανικό». Άλλα 21 άτομα αναζητούνται για τα επεισόδια που συνέβησαν στην αρμένικη συνοικία στην εντός των τειχών κατεχόμενη Λευκωσία, δίπλα από το γήπεδο της Τσετίνκαγια στην νεκρή ζώνη, όπου υπάρχουν πολλά μαγαζιά εστίασης και ψυχαγωγίας.

Οι καβγάδες είναι συχνό φαινόμενο στην περιοχή όχι όμως σε τέτοια έκταση και με τόσα πολλά άτομα. Ο «δήμαρχος», Μεχμέτ Χαρμαντζί αντέδρασε έντονα στο συμβάν και ζήτησε περισσότερη «αστυνόμευση» και παραδειγματική τιμωρία των συλληφθέντων που αντιμετωπίζουν ποινικά αδικήματα.

 

sigmalive.com