Καίτη Γκρέυ: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της – Τι είπε στον εγγονό της πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Πολύ δύσκολες ώρες περνά η Καίτη Γκρέυ, καθώς σύμφωνα με την Espresso η ζωή της θρυλικής τραγουδίστριας κρέμεται από μια κλωστή. Η Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, με τους θεράποντες ιατρούς της να λένε πως η κατάστασή της κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, προχθές το απόγευμα η οικιακή βοηθός της μεγάλης ερμηνεύτριας του λαϊκού τραγουδιού ενημέρωσε τους οικείους της ότι η 99χρονη τραγουδίστρια δεν τρώει, δύσκολα ανοίγει τα μάτια της και πίνει νερό μόνο με σύριγγα. Αμέσως η νύφη της και μητέρα της τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη σήμανε συναγερμό στους επιστήθιους φίλους της και στον γιο της. Λίγο μετά τις 18:00 στο σπίτι της τραγουδίστριας πήγαν ο εγγονός της Κώστας Ηλιάδης, που έχει την επιμέλεια της γιαγιάς του, και οι φίλοι της.

Όντως, η κατάστασή της ήταν κάτι παραπάνω από κρίσιμη. Δεν μιλούσε και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε όσα τής έλεγαν οι δικοί της άνθρωποι. Μια δυο λέξεις μόνο μπορούσε να ψελλίσει, «είμαι χάλια», και μετά έπεφτε και πάλι σε λήθαργο. Ορισμένες φορές άνοιγε τα μάτια της, χαμογελούσε στους αγαπημένους της ανθρώπους και μετά σιωπή.

Αμέσως, όσοι παρευρίσκονταν στο διαμέρισμά της στη Νέα Σμύρνη έπειτα από συνεννόηση ειδοποίησαν τους Γιατρούς SOS. Μέσα σε λίγα λεπτά ο γιατρός της έδωσε τις πρώτες βοήθειες και ανέφερε στους δικούς της ανθρώπους πως δεν θα αντέξει ο οργανισμός της και πρέπει να την μεταφέρουν σε νοσοκομείο, καθώς έχει κολπική μαρμαρυγή, λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ οι παλμοί της φτάνουν σχεδόν τους 19.

Η φωτογραφία πριν από το νοσοκομείο

Σύμφωνα με την εφημερίδα, λίγα λεπτά προτού το ασθενοφόρο μεταφέρει την τραγουδίστρια, έπειτα από παραίνεση των φίλων της η Καίτη Γκρέυ ανοίγει τα μάτια της. Οι τρεις φίλοι της ζητούν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί της.

Την ώρα της φωτογραφίας η θρυλική τραγουδίστρια χαμογελά και αρχίζουν να τρέχουν δάκρυα από τα μάτια της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι, αν και με άνοια, δεν καταλαβαίνει την παρουσία τους. Όμως ο οργανισμός της είναι πολύ καταβεβλημένος. Παρ’ όλα αυτά κατάλαβε τον εγγονό της Κώστα, του έσφιξε δυνατά το χέρι και του είπε: «Καλά είμαι, καλά είμαι».

 

enikos.gr