Πώς άρπαξαν λίρες, κοσμήματα και ρολόγια αξίας 90.000 ευρώ από μονοκατοικία στον Διόνυσο

Έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου, την τηλεφωνική γραμμή, ούτως ώστε να μην μπορεί να ειδοποιηθεί η εταιρεία σεκιούριτι

Φύλλο και φτερό έκαναν πολυτελή κατοικία στον Διόνυσο «διαβασμένοι» και έμπειροι δράστες οι οποίοι μπούκαραν στο εσωτερικό της και άρπαξαν χρυσές λίρες, κοσμήματα και ρολόγια αξίας 90.000 ευρώ.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης 5/3 η ΕΡΤ το ηλικιωμένο ζευγάρι, δηλαδή οι ιδιοκτήτες της πολυτελούς μονοκατοικίας έλειπαν το τελευταίο δεκαήμερο.

Επιστρέφοντας όμως το απόγευμα της Κυριακής 5/3 στο σπίτι τους οι ιδιοκτήτες, διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν παραβιάσει, πιθανότατα με λοστό, το παράθυρο στο ισόγειο της μονοκατοικίας, είχαν μπει μέσα, είχαν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι και είχαν αρπάξει χρυσές λίρες, κοσμήματα και ακριβά ρολόγια, τα οποία είχε κρυμμένο το ζευγάρι.

Για το περιστατικό έγινε καταγγελία στο τμήμα ασφαλείας του Διονύσου, ενώ το εντυπωσιακό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι οι δράστες γνώριζαν πάρα πολύ καλά πώς να κινηθούν. Πρώτα έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου, την τηλεφωνική γραμμή, ούτως ώστε να μην μπορεί να ειδοποιηθεί η εταιρεία σεκιούριτι.

Στη συνέχεια πήραν τον εξωτερικό συναγερμό, τον έσπασαν και τον έβαλαν μέσα σε έναν κουβά με νερό προκειμένου η σειρήνα που ηχεί να μην ακούγεται σε απόσταση αρκετών μέτρων.

 

newsbeast.gr