Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Ο Βύρωνας είναι αποφασισμένος να μάθει τι συμβαίνει με την Ηλέκτρα

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα μεταδοθούν από την Τρίτη 12 έως και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, στις 20:00.

Μία έρευνα που είχε ζητήσει ο Σωτήρης θα έχει μεν θετικό αποτέλεσμα, αλλά τα ευρήματά της θα φέρουν κάποιους σε πολύ δύσκολη θέση.

Παράδεισος των κυριών: Τρίτη 12 Μαρτίου, στις 20:00

Επεισόδιο 106: Ο Ντίνος δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη.. Ο Βύρωνας απ’ την άλλη μοιάζει αποφασισμένος να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει με την Ηλέκτρα… Ο Πάρης αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μην επιτρέψει σε κανένα να έχει λόγο στη ζωή του.

Ο Αποστόλης προσπαθεί να βοηθήσει τον γιο του τάζοντας κάτι πολύ σημαντικό στον Χριστόφορο χωρίς να είναι αισιόδοξος ότι θα τον πείσει τελικά να δεχθεί… Μία έρευνα που είχε ζητήσει ο Σωτήρης θα έχει μεν θετικό αποτέλεσμα, αλλά τα ευρήματά της θα φέρουν κάποιους σε πολύ δύσκολη θέση.

Παράδεισος των κυριών: Τετάρτη 13 Μαρτίου, στις 20:00

Επεισόδιο 107: Ο Βύρωνας δεν συγκινείται από τα κλάματα της Ηλέκτρας και την απειλεί εμμέσως πως, αν φέρει αντίρρηση στο διαζύγιο τους, θα τη μηνύσει για εξαπάτηση… Ζητά και πάλι από τη Ζαχαρούλα να παντρευτούν. Μετά την αναγνώριση του πτώματος του Άγη, συντριβή και βαθιά οδύνη σκεπάζει την οικογένεια Μπουραντά. Το πόρισμα του ιατροδικαστή δείχνει ότι οι δολοφονίες της Λιζέτας και του Άγη έγιναν με το ίδιο όπλο. Ο Σωτήρης συνδέει τα δύο θύματα με την Καρτεζίνη, αλλά ο Δημοσθένης διαφωνεί με αυτή τη σύνδεση και θα προσπαθήσει να στρέψει σε άλλο πρόσωπο τις υποψίες των συναδέλφων…

Παράδεισος των κυριών: Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 20:00

Επεισόδιο 108: Η Βικτώρια, προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της όταν ο Σίμος θα την πιάσει με ένα από τα αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια… Ο Σωτήρης κι ο Μηλιώνης, προσπαθούν να βρουν τρόπο να ξεσκεπάσουν την Βικτώρια… Ο Δημοσθένης, όμως, βρίσκει συνεχώς τον τρόπο να τους βάζει εμπόδια στην έρευνα. Η Όλγα, αναρωτιέται μήπως αυτός ο θάνατος, αλλάζει τα δεδομένα σε σχέση με την κηδεμονία του παιδιού… Ένα φιλμ, που αποκαλύπτει πολλά βρίσκεται κατά τύχη στα χέρια του Χριστόφορου. Μετά από αυτό το γεγονός οι εξελίξεις στην οικογένεια Μπουραντά θα είναι καταιγιστικές…

Παράδεισος των κυριών: Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 20:00

Επεισόδιο 109: Το φιλμ που τυχαία ήρθε στα χέρια του Χριστόφορου θα ανοίξει τον δρόμο για νέες έρευνες σε σχέση με τον φόνο του Άγη και η Βικτώρια θα βρεθεί σε δεινή θέση… Ο Ντίνος αδυνατεί να δεχτεί την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα… Απ’ την άλλη ο Σωτήρης φαίνεται αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος… Η Σύρμω αρχίζει να δυσανασχετεί με την σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στην χωριανή τους, την Νίτσα και τον Θωμά. Ο Βύρωνας κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να κερδίσει την Ζαχαρούλα…

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα.

Ομάδα σεναρίου: Γεωργία Μαυρουδάκη, Λαμπρινή Σκρέκα, Μαριαλένα Ροζάκη, Αντώνης Χαϊμαλίδης.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Σταμάτης Πατρώνης, Γεωργία Ζήση.

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS S.A Γιάννης Καραγιάννης

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction Aurora Tv.

 

newsit.gr