Το Ναυάγιο – επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος ζητά βοήθεια από τον Στελή

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 στις 22:50.

Η Φανή μέσα στο μεθύσι της αναφέρει το όνομα «Πέτρος» στην Χριστίνα, ενώ ο Γιώργης αναγκάζεται να πάρει τη συνέντευξη από τον Βασιλείου.

Το Ναυάγιο: Επεισόδιο 72 (Τρίτη 12 Μαρτίου)

Η ώρα της γέννας για την Ειρήνη και τη Στέλλα έχει φτάσει. Η Ειρήνη διώχνει τον Πέτρο από κοντά της, ενώ λίγα δωμάτια πιο πέρα η Στέλλα ετοιμάζεται να μπει για καισαρική. Η γνωριμία του Άγγελου με τον Δημήτρη δεν πάει όσο καλά περίμενε η Βάσω.

Ο Άγγελος ανοίγει τα χαρτιά του και ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη. Η Φανή μέσα στο μεθύσι της αναφέρει το όνομα «Πέτρος» στην Χριστίνα, ενώ ο Γιώργης αναγκάζεται να πάρει τη συνέντευξη από τον Βασιλείου αλλά δεν έχει σκοπό να τους αφήσει να τον ταπεινώσουν και άλλο. Ο Πέτρος ανησυχεί για την Ειρήνη και ζητάει τη βοήθεια του Στελή. Η ζωή της Στέλλας κινδυνεύει.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς

CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας

 

newsit.gr