Μαρινάκης για Κουτσούμπα και sugar daddies: Είναι ρητορική μίσους

Νέα αναφορά για τις δηλώσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα περί sugar daddies και φοιτητριών

Επανήλθε σήμερα στο θέμα των πρόσφατων δηλώσεων Κουτσούμπα περί sugar daddies ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Μάλιστα μιλώντας στον ΣΚΑΙ χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ «ρητορική μίσους» όσα είχε πει για τις φοιτήτριες ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο κ. Κουτσούμπας μετά την αρχική του δήλωση σύμφωνα με την οποία τα δίδακτρα αναγκάζουν φοιτήτριες να ψάχνουν sugar daddies είχε επανέλθει την Ημέρα της Γυναίκας τη Βουλή και παρουσίασε φωτογραφίες από τις πλατφόρμες των sugar daddies καταγγέλλοντας την «σαπίλα του καπιταλισμού».

Ο κ. Κουτσούμπας είπε χαρακτηριστικά: «Και το ΚΚΕ ξέρετε καλά πως στην εκμετάλλευση δεν έκλεισε ποτέ τα μάτια. Πάντα την κατήγγειλε και την αποκάλυπτε μιλώντας με ονόματα. Το ίδιο έκανε και χτες στη Βουλή. Γιατί ορισμένοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι; Γιατί αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά η καταγγελία και η αποκάλυψή της. Δεν ενοχλείστε που όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μας, αλλά ενοχλείστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια και βάζουν εσάς να απολογείστε για το σάπιο σύστημα σας.

Γιατί λοιπόν δεν καταγγέλλετε το ότι κυκλώματα, ολόκληρες εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με αυτόν τον τρόπο φοιτήτριες και φοιτητές για να πληρώνουν τα υψηλά δίδακτρα για τις σπουδές, στις χώρες της αναπτυγμένης Ευρώπης.

 

newsbomb.gr

Ίσως σας ενδιαφέρει...