Μαντλίν ΜακΚάν: Απήγαγε και βίασε και άλλο κορίτσι ο Γερμανός παιδόφιλος

Νέες αποκαλύψεις αναφορικά με την εξαφάνιση που συγκλόνισε τον πλανήτη το 2007

Ο Christian Brueckner, ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν, φέρεται να είπε σε έναν συγκρατούμενό του ότι κράτησε όμηρο ένα 13χρονο κορίτσι για τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με την Sun, o Γερμανός παιδόφιλος, καυχιόταν ότι έδεσε το θύμα του και στη συνέχεια το κακοποίησε

Ο συγκρατούμενους του Brueckner, Michael Tatschl, 49 ετών, ανέφερε στο δικαστήριο πως ο Brueckner του είπε ότι το κορίτσι ήταν μόλις 13 ετών και είχε φύγει από κατασκήνωση.

Ισχυρίζεται ότι ο Brueckner του είπε ότι την κράτησε για τέσσερις ημέρες στην αγροικία του στην Praia da Luz – το ίδιο θέρετρο στο Αλγκάρβε όπου η Μαντλίν χάθηκε τον Μάιο του 2007.

Ο Brueckner, 47 ετών, δικάζεται στο Braunschweig της Γερμανίας, κατηγορούμενος για τρεις βιασμούς και δύο κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μεταξύ 2000 και 2017 μέσα και γύρω από το θέρετρο.

Ο Tatschl ζούσε μαζί με τον Brueckner στην αγροικία του και πέρασαν οκτώ μήνες μαζί στη φυλακή στην Πορτογαλία επειδή έκλεβαν ντίζελ από φορτηγά.

Και οι δύο κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο του 2006 — μόλις πέντε μήνες πριν εξαφανιστεί η Madeleine.

Μια πηγή κοντά στον Αυστριακό είπε: «Ο Tatschl θα πει ότι ο Brueckner του είπε ότι κάλεσε το κορίτσι να μπει σε αυτοκίνητο μαζί του και το κράτησε τέσσερις μέρες. Θα πει στο δικαστήριο ο Brueckner του είπε ότι έδεσε το κορίτσι σε ένα κοντάρι και το κακοποίησε σεξουαλικά».

 

newsbomb.gr