Συναγερμός για την εξαφάνιση 37χρονου στη Θεσσαλονίκη

Missing Alert εκδόθηκε για την εξαφάνιση 37χρονου από τη Θεσσαλονίκη.

Ειδκότερα σύμφωνα με ανακοίνωση από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”: “Στις 28/3/24 μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο Φίλτσος Σταύρος, 37 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Φίλτσου Σταύρου στις 30/3/24 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Φίλτσος Σταύρος έχει ύψος 1,87 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και μπλε μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, τζιν μπλε παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

 

typosthes.gr