Κύπρος-Απόπειρα φόνου: Στο κελί για άλλες οκτώ ημέρες οι έξι ύποπτοι

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ανανέωσε σήμερα τα ξημερώματα για άλλες οκτώ ημέρες την κράτηση έξι προσώπων, τα οποία τελούσαν υπό κράτηση, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης απόπειρας φόνου 34χρονου, που διαπράχθηκε στις 23 Απριλίου 2024, στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης είχαν συλληφθεί χθες ακόμη δύο πρόσωπα, 43 και 28 χρονών, ενώ επανασυνελήφθη ακόμη ένα πρόσωπο, άντρας ηλικίας 40 ετών.

Τα τρία πιο πάνω πρόσωπα παρουσιάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους έξι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους, με το Δικαστήριο να επιφυλάσσει την απόφασή του για σήμερα το μεσημέρι.

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται κατάδικος των κεντρικών φυλακών. Σημείωσε ότι, όλοι οι ύποπτοι είναι αλλοδαποί, εκτός από ένα ελληνοκύπριο.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε ότι έχουν εντοπιστεί σημαντικά τεκμήρια και ότι καθοριστικής σημασίας είναι να εξακριβωθεί το κίνητρο της απόπειρας, που πιθανόν να συνδέεται και με άλλες εγκληματικές ενέργειες.

 

sigmalive.com