Ζαχαράκη για Κασσελάκη: Διαιρεί με τοξικό τρόπο την κοινωνία– Διαγκωνίζεται με Βελόπουλο

Σφοδρά πυρά εξαπέλυσε η Σοφία Ζαχαράκη κατά του Στέφανου Κασσελάκη με αιχμή τη δήλωσή του για συγκάλυψη «υπουργών που σκοτώνουν παιδιά».

Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, τόνισε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαιρεί την κοινωνία με τοξικό τρόπο και εργαλειοποιεί το θρησκευτικό συναίσθημα, διαγκωνίζεται με τον Κυριάκο Βελόπουλο και θυμίζει «άλλες περιόδους που είχαμε τις πάνω και τις κάτω πλατείες, τα διχαστικά και τοξικά συνθήματα».

«Θεωρώ τραγικό ένας νέος πολιτικός ο οποίος μάλιστα διατείνεται ότι θέλει να φέρει και το νέο στην πολιτική, να εργαλειοποιεί μέσα σε μια παράγραφο, το θρησκευτικό συναίσθημα, το μήνυμα των άγιων αυτών ημερών ημερών και τον τραγικό θάνατο των νέων παιδιών. Βλέπω ουσιαστικά έναν διαγκωνισμό με τον κύριο Βελόπουλο ο οποίος πριν από λίγες μέρες μας είχε σχεδόν έτσι απαγορεύσει να πηγαίνουμε στις εκκλησίες», τόνισε η κ. Ζαχαράκη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Το ζήτημα σύμφωνα με την υπουργό είναι πως ένας νέος πολιτικός που ισχυρίζεται ότι μπορεί να φέρει το νέο, εργαλειοποιεί τόσο πολύ τον ανθρώπινο πόνο και την τραγική απώλεια και συγχρόνως διαιρεί την κοινωνία.

«Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει και το λιγότερο που χρειάζονται οι Έλληνες είναι μια διαίρεση ακόμα. Και ιδίως σε νέους ανθρώπους… Τι λέμε σε αυτούς τους ανθρώπους αυτή τη στιγμή; Ποιο είναι το συναίσθημα το οποίο καλλιεργείται; Μόνο μίσος. Είναι αυτό που χρειάζεται η νέα γενιά; Σίγουρα όχι. Δεν θα πρέπει να διαιρεί με τόσο τοξικό τρόπο»

 

cnn.gr