Βρετανία: 26χρονη χορεύτρια πέθανε κατά τη διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιού – Αυτοκτόνησε ο σύντροφός της

Σε δικαστήριο της Βρετανίας αναβιώνει αυτές τις μέρες ο τραγικός θάνατος της 26χρονη χορεύτριας, Τζόρτζια Μπρουκ, η οποία άφησε την τελευταία πνοή της όταν κατά τη διάρκεια ερωτικής επαφής, ο σύντροφός της την έπνιξε μέχρι θανάτου.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα ο θάνατος της χορεύτριας είναι πιθανόν να ήταν ατύχημα κατά τη διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιού, καθώς η 26χρονη χορεύτρια από τη Βρετανία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για το choking… Μάλιστα, μόλις η Μπρουκ πέθανε ο 31χρονος σύντροφός της, Λουκ Κάνον, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το τραγικό περιστατικό έγινε τον Φεβρουάριο του 2022 με τις Αρχές που ανέλαβαν την υπόθεση να παρουσιάζουν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν στο δικαστήριο.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν SMS που αντάλλαξε η 26χρονη με τον 31χρονο και στα οποία η χορεύτρια συμφωνούσε για τέτοιες επικίνδυνες σεξουαλικές πράξεις.

Ο ιατροδικάστής Μάρτιν Φλέμινγκ κατέθεσε στο δικαστήριο ότι δεν υπήρχε κάποια ένδειξη ότι ο Κάνον είχε πρόθεση να σκοτώσει την Μπρουκ αν και είχε χρησιμοποιήσει «υπερβολική» δύναμη στον πνιγμό του.

Η 26χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε αναίσθητη αφού ο σύντροφός της είχε ενημερώσει τις αρχές. Ο ίδιος αν και αρχικά εμφανίστηκε στο νοσοκομείο στη συνέχεια δραπέτευσε από μια έξοδο κινδύνου.

Όταν οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν για να τον ανακρίνουν τον βρήκαν μια ημέρα μετά τον θάνατο της Μπρουκ κρεμασμένο σε ένα μικρό δασάκι κοντά στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια της χορεύτριας υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά της είχε αλλάξει από το 2021 όταν και πρωτογνώρισε τον Κάνον υποστηρίζοντας ότι εκείνος ήταν καταναγκαστικός φτάνοντας στο σημείο να της υπαγορεύει μέχρι και τι ρούχα να φορέσει.

 

newsit.gr