Διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής του «Μεταξά» η γυναίκα που πέθανε μαζί με τον αδερφό της σε φωτιά στο κέντρο της Αθήνας

Διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής του «Μεταξά» η γυναίκα που πέθανε μαζί με τον αδερφό της σε φωτιά διαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας

Διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής στο νοσοκομείο Μεταξά ήταν η γυναίκα που πέθανε μαζί με τον αδερφό της στη φωτιά, που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στο Newsbeast, η γυναίκα ήταν «συνάδελφος με πλούσια προσφορά στο ΕΚΑΒ, στις αεροδιακομιδές». «Βοηθούσε παντού. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα και ήταν υπό θεραπευτική αγωγή και εκτελούσε με ασφάλεια τα καθήκοντά της», είπε ο κ. Γιαννάκος.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους», κατέληξε.

Το χρονικό

Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν δύο αδέλφια, ένας άνδρας και μία γυναίκα, μετά την κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Τρίτης, 21/5.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, γύρω στις 02:30 σήμανε συναγερμός στην υπηρεσία.

Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα διαμερίσματα.

Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο σπίτι υπήρχαν πολλά αντικείμενα και ότι επρόκειτο για ρακοσυλλέκτες.

 

newsbeast.gr